בדיוק! אני הולכת לצטט אותך ללקוחה.נכתב ע"י bbh200;n4939556:הלוגו מהמם
לי הידיים התומכות משדרות - ארגון צער בעלי חיים
נכתב ע"י welcome;n4939559:כל המוסיף גורע...
נכתב ע"י pr777;n4939626:וואו, השדרוג ממש יפה!
בחירת הצבעים מצוינת, וגם הטונים שלהם.
אני אהבתי רק את הארנבת בלי ידיים.
נכתב ע"י סתם;n4939697:הארנבת עם יד אחת מלטפת מעבירה את המסר בצורה מאד יפה
נכתב ע"י yamb;n4940152:רק לי הארנבת בלוגו הזכירה מידי את סטודיו המעבדה ז"ל?
נכתב ע"י סתם;n4940712:היד ככה ממש לא הגיוני
אם רוצים לתת באוביקט חלון (חסר של צורה)
את לוקחת צורה מוכנה של יד לכן קשה לעצב אותו ...ולכוון
תנסי לצייר לעצמך איך התנוחה של היד
באופציה שהמלצי עליה למעלה הצורניות נכונה אבל התנוחה לא
אולי תבקשי עזרה מאחת הציירות כאן
נכתב ע"י welcome;n4941177:עצוב...
------
מצטרף ממש לקלרינט, מיקום הארנבת כמו באופציה ב', אך ללא מגע יד.
יכול להיות שרצוי להוסיף כאן יד, אך באופציות הנראות כאן זה רק גורע.
וגם שלא תמיד חייבים 'לדחוף' את כל העסק ללוגו. ואם יש גם שפנים... ו...צבים...
ומה עם הגזר של הארנבת, מה היא לא תאכל?...![]()
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים