כללי נוסחת גרעפ

• הוסף לסימניות
\#(.+ |\w+)
\#(.+ |\w+\#)
מה כתבתי כאן?
מה שרציתי זה שימצא לי כל מה שבין הסולמיות (סולמית, מילה או יותר וסולמית
בנוסחה הראשונה האינדיזיין מוצא מסולמית ראשונה ועד סוף הפסקה בנוסחה השניה הוא לא מוצא כלום...??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;922078:
\#(.+ |\w+)
\#(.+ |\w+\#)
מה כתבתי כאן?
מה שרציתי זה שימצא לי כל מה שבין הסולמיות (סולמית, מילה או יותר וסולמית
בנוסחה הראשונה האינדיזיין מוצא מסולמית ראשונה ועד סוף הפסקה בנוסחה השניה הוא לא מוצא כלום...??

חפשי:
( #[^#]+# )

אפשר גם בלי הרווחים.
אם את.עושה החלף הכל בב"א.

ואם גם תרצי למחוק הסולמיות, שימי אותם בסוגריים ואל תחזירי הקבוצות שלהם.

(#)(.+?)(#) החלף ב$2

• הוסף לסימניות
הראשון לא מוצא התאמה....
השני מצליח!!!
אפשר להבין מה כתבת בנוסחה?
ומה זה ר"ת בב"א (חוץ מבמהרה בימינו אמן...)
אני מחליפה ב$2 וגם בסטייל קרקטר אחר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;922759:
הראשון לא מוצא התאמה....
השני מצליח!!!
אפשר להבין מה כתבת בנוסחה?
ומה זה ר"ת בב"א (חוץ מבמהרה בימינו אמן...)
אני מחליפה ב$2 וגם בסטייל קרקטר אחר..

בב"א= בבת אחת.
חפשתי רווח וסולמית, תו כל שהוא כמה פעמים, אך התוצאה הקטנה ביותר. סולמית,רווח.

• הוסף לסימניות
התשובה לשאלתך (לחפש מה שנמצא אחרי סולמית ולפני הסולמית הבא) היא:
קוד:
(?<=#).+?(?=#)
שזה אומר, תעמוד אחרי סולמית, חפש כל סוג תו, כמה פעמים ויותר, עם הגבלה, ותעצור לפני סולמית.

מה שאליעזר כתב בנוסחה הראשונה גם עובד מצויין. אבל חיפשת עם הרווחים ולכן זה עשה לך בעיות. כמו כן, הנוסחה השניה שלו מצויינת.

• הוסף לסימניות
זה גם מצוין, ושל אליעזר עדיף לי, כי אני יכולה להבין מה עשיתי פה, וזה הרבה יותר קל מהסיבוך שאני עשיתי בתחילה...
אין לי בעיה שימצא גם את הסולמיות... אני מוחקת אותם..

• הוסף לסימניות
....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה