עזרה נוסעים היום לאיקאה? צריכה מוצר קטן

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו שנוסע היום לאיקאה יוכל לקנות לי מוצר אחד קטן...
(מוסך לילדים)
תודה מאד!
1658818211590.png

• הוסף לסימניות
אני גם צריכה מוצר קטן
ממש חסד גדול
מירושלים

• הוסף לסימניות
@יש לך כנפי רוח
אני מבני ברק, אבל יכולה להסתדר גם עם מקומות אחרים... לכן לא הגבלתי אזור
את נוסעת? מאיפה את?

• הוסף לסימניות
חשבתי לנסוע היום, לא בטוחה.
אני מהצפון.
אז לא יודעת כמה יהיה רלוונטי..

• הוסף לסימניות
@יש לך כנפי רוח
טוב, אם בסוף את נוסעת אשמח שתעדכני,
אם לא אמצא מישהי קרובה יותר אחשוב אם להטריח אותך (אני מגיעה לצפון בקרוב)

• הוסף לסימניות
עוד מישהו אולי?
מה, כולם נסעו כבר בבוקר?

• הוסף לסימניות
@המוכשר !!!
ברור, גם אני עובדת... התכוונתי לאלה שנסעו היום ובטוח ישנם כאלו כי יש אנשים שכן בחופש והיום זה היום האחרון של הסייל...
@מימי אחת
מחיר רגיל 79 מחיר סייל 59

• הוסף לסימניות
@ב תחילת החיים
אני מחפשת מישהו שנוסע היום ורק ידחוף עוד מוצר בשבילי... אתם נוסעים בכל מקרה?
הם פתוחים עד 8

• הוסף לסימניות
אני למשל מחפשת מישהו שיביא לי ארון קטן לחדר ילדים -
אין לי כח לאוטוובוסים ומוניות עד למקום ומהמקום.
אבל מישהו יכול לסחוב לי את זה?
מה פתאום:))

• הוסף לסימניות
@רידי
יעזור לי מאד!
אם את נוסעת בטוח תרשמי לי ונסכם פרטים במייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה