כל יהודי זהב
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
ההמלצה היא לצמצם את ההגעה, לא משנה אם זה יחיד או זוג או 10.
אגב, גם לזוג השני שמתארח זה אותה בעיה.
אגב, גם לזוג השני שמתארח זה אותה בעיה.
מה עם פנים חדשות......(אולי עם מסיכה)יש לנו שבת שבע ברכות... לפחות שאנחנו נהיה כי כל הצד השני לא מגיעים זה רק אנחנו, החתן כלה וההורים שלי...
יתנו לנו לעבור מחר? איך זה עובד?
וגם אם קנס, כמה קנס? ונותנים לעבור?
אוףףףיש לנו שבת שבע ברכות... לפחות שאנחנו נהיה כי כל הצד השני לא מגיעים זה רק אנחנו, החתן כלה וההורים שלי...
יתנו לנו לעבור מחר? איך זה עובד?
וגם אם קנס, כמה קנס? ונותנים לעבור?
אני מכינה מנה אחרונה לסעודה. זה חיוני מאד לדעתי...אוףףף
גם אני רוצה לנסוע להורים
להביא מצות זה לא חיוני?
המצות שלי אצל ההורים
חחחאני מכינה מנה אחרונה לסעודה. זה חיוני מאד לדעתי...
אבל כשהשוטר ישאל מה עושים שלושה ילדים באוטו?
תכלס זה נוגד את ההנחיותברורררר
אנחנו מצידנו בכייף
אבל לוחצים עלינו לבוא
מארחים שם חתן כלה...
ואנחנו הזוג היחיד שעוד יכול אולי לבוא...
השאלה אם יש אכיפהתכלס זה נוגד את ההנחיות
לגמרי
ומה עם הסיכון?השאלה אם יש אכיפה
אנשיםומה עם הסיכון?
3 תאים משפחתיים (המארחים, הזוג, אתם) שמתאספים
ואח"כ תתפזרו כל אחד לחור שלו
בדיוק לכן יש הנחיות...
והבנתי שעיקר האכיפה היא בנסיעות בין עירוניות.
אנשים, תלמדו לעשות מה שאומרים לכם.אנשים
תלמדו לענות למה ששואלים אתכם
כשבנאדם שואלאנשים
תלמדו לענות למה ששואלים אתכם
וגםאם חייבים איך אפשר?
צריך לקרוא גם בין השורותאנחנו מצידנו בכייף
אבל לוחצים עלינו לבוא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים