- הוסף לסימניות
אנחנו ניקח את חמישי ושבת אי"ה.מי שרוצה יכול להצטרף לאמירת כמה שיותר ספרי תהילים בשבת אני מחלקת ימים בתהילים ב"נ אפשר לכתוב כאן מי שמעוניין
רפואה שלימה ובשורות טובות במהרה!!!
אנחנו ניקח את חמישי ושבת אי"ה.מי שרוצה יכול להצטרף לאמירת כמה שיותר ספרי תהילים בשבת אני מחלקת ימים בתהילים ב"נ אפשר לכתוב כאן מי שמעוניין
תכו למצוות!!!אנחנו ניקח את חמישי ושבת אי"ה.
רפואה שלימה ובשורות טובות במהרה!!!
לוקחת שישי.שלישי?
כןשלישי?
נשאר ראשון שני ורביעי וגומרים את ספר שלישי בעז"הלוקחת שישי.
אקח את ראשון בעז"ה.נשאר ראשון שני ורביעי וגומרים את ספר שלישי בעז"ה
לא הבנתי.נשאר ראשון שני ורביעי וגומרים את ספר שלישי בעז"ה
שישי זה טובלא הבנתי.
מעדיפה שאקח רביעי או ששישי זה טוב?
אקח את ראשון בעז"ה.
מתי לומר? בשבת?
כן בשבת תודה!אני אקח את יום שני. בעז"ה
בשבת?
יום רביעי חסראיזה ספרים נשאר?
כבר פתחתי ספר חדש באשכול השנייום רביעי חסר
בסדר.כבר פתחתי ספר חדש באשכול השני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים