בקשת תפילה נועה בת תמר לרפו"ש

פה לתזכר?
בשמחה אעשה זאת ב"נ
תודה!!

אם יש אפשרות לשלוח באישי עדיף כי אני לא ממש עוקבת אחרי הפורמים כאן.

אגב- יש בעיה להקדיש לכמה שמות? או שיש עניין דווקא רק את השם הזה?

תודה!!

אם יש אפשרות לשלוח באישי עדיף כי אני לא ממש עוקבת אחרי הפורמים כאן.

אגב- יש בעיה להקדיש לכמה שמות? או שיש עניין דווקא רק את השם הזה?
אין לי אפשרות לשלוח לך באישי כי אין לי מנוי תשלחי לי הודעה אישית ואז אני יוכל להחזיר לך.
ולגבי להזכיר כמה שמות לא נראה לי שיש בעיה :נר לאחד נר למאה...
העיקר שהתקבלו התפילות בעז"ה....

אנא ואנא
המצב התדרדר.
ממש קריטי
בבקשה קחו רגע לומר פרק תהילים---

ד' אַל בְּאַפְּךָ תוֹכִיחֵנִי
וְאַל בַּחֲמָתְךָ תְיַסְּרֵנִי
חָנֵּנִי ד' כִּי אֻמְלַל אָנִי
רְפָאֵנִי ד' כִּי נִבְהֲלוּ עֲצָמָי
וְנַפְשִׁי נִבְהֲלָה מְאֹד,
וְאַתָּה ד' עַד מָתָי
שׁוּבָה ד' חַלְּצָה נַפְשִׁי,
הוֹשִׁיעֵנִי לְמַעַן חַסְדֶּךָ:
כִּי אֵין בַּמָּוֶת זִכְרֶךָ,
בִּשְׁאוֹל מִי יוֹדֶה לָּךְ:
סוּרוּ מִמֶּנִּי כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן,
כִּי שָׁמַע ד' קוֹל בִּכְיִי:
שָׁמַע ד' תְּחִנָּתִי,
ד' תְּפִלָּתִי יִקָּח:

מה עם אחותה אסנת בת תמר?

בשורות טובות!!

אחותה ב"ה בסדר
היא ב"ה לא היתה במצב כזה. היתה זקוקה לסיוע עם חמצן אבל עכשיו כבר בסדר ב"ה

אוי איזה כואב הלב!
התפללנו כמה פרקים.
כל כך מחכה לשמוע בשורות טובות

-----

השם, בבקשה תרפא את נועה בת תמר.

כך, פשוט. תרפא. בלי שום הצדקה או טיפול או הסבר או חיסון או נס רפואי. סתם רפואה שלמה, ישירות מרופא חולי עמו ישראל נאמן ורחמן. כבר הצלת מקרים הרבה יותר קשים. מה ממך יפלא.

יקראו לפניך זכויותיה, השם.

ובחודש הרחמים, יכמרו רחמיך עליה, מלך רחמן. מלך בשדה.

עליה, ועל שש עשרה העיניים הרטובות הממתינות לה בבית. ושש עשרה הלחיים שמחכות לנשיקה של אמא.

ו- מהר. מהר מהר. בבקשה!!!. כשיש עוד מה להציל.

אנחנו לא נעמוד בזה. השם. לא נעמוד ב- מפחיד להוציא את המילים - בעוד לווית קורונה.

לא מגיע להם, לברכפלדים הצדיקים, ללבוש מסכה ולצאת ללוות ממרחק אישה צעירה שהסתובבה ביניהם בריאה עד לפני כמה ימים.

קורונה קורונה, אבל לא התכוונו כזה ברצינות. זה לא יתכן.

רפואה שלמה. מהרה. לכל איבריה ולכל גידיה. שחוץ מנוגדנים, לא ישאר כלום. בריאה אולם, עד העולם.

בתוך שאר חולי ישראל וקורוני ישראל. כל המבוגרים והמונשמים והסיטורציות, אף אחד מהם אצלך הוא לא מספר סידורי במחלקת כתר. כולם בניך יחידיך.

ויכבשו רחמיך את כעסך מעלינו השם. זה כבר קשה. קשה קשה קשה קשה. הקורונה הפכה אותנו ואנחנו נשארנו עם הראש בבוץ והרגליים למעלה.
רַחֲמָנָא דְּיִתְמְלֵי רַחֲמִין רַחֵם עָלָנָא וְעַל כָּל אַנְשֵׁי בֵיתָנָא. וְעַל כָּל יִשְׂרָאֵל אָחָנָא. וּמֵחֲשׁוֹכָא לִנְהוֹרָא אַפְּקִנָּן בְּדִיל שְׁמָךְ רַבָּא:

רַחֲמִים פְּשׁוּטִים בִּקַּשְׁנוּ מִמָּךְ. כִּי רַבִּים רַחֲמִים עִמָּךְ. חַיִּים טוֹבִים שָׁאַלְנוּ מִמָּךְ. כִּי מְקוֹר חַיִּים עִמָּךְ. צְדָקָה וָחֶסֶד עֲשֵׂה עִמָּנוּ לְמַעַן שְׁמֶךָ. אָנָּא ד' אֱלֹקינוּ הָסֵר מִמֶּנּוּ וּמִבָּתֵּינוּ. וּמִבָּתֵּי כָל עַמְּךָ בֵּית יִשְׂרָאֵל בְּכָל מָקוֹם שֶׁהֵם. דֶּבֶר. וְחֶרֶב. וְרָעָה. וְרָעָב. וּשְׁבִי. וּבִזָּה. וּמַשְׁחִית. וּמַגֵּפָה. וְשָׂטָן. וְיֵצֶר הָרָע. וְחוֹלָאִים רָעִים. וְצַר. מֵעַמָּךָ

נערך לאחרונה ב:
השם, בבקשה תרפא את נועה בת תמר.

כך, פשוט. תרפא. בלי שום הצדקה או טיפול או הסבר או חיסון או נס רפואי. סתם רפואה שלמה, ישירות מרופא חולי עמו ישראל נאמן ורחמן. כבר הצלת מקרים הרבה יותר קשים. מה ממך יפלא.

יקראו לפניך זכויותיה, השם.

ובחודש הרחמים, יכמרו רחמיך עליה, מלך רחמן. מלך בשדה.

עליה, ועל שש עשרה העיניים הרטובות הממתינות לה בבית. ושש עשרה הלחיים שמחכים לנשיקה של אמא.

ו- מהר. מהר מהר. בבקשה!!!. כשיש עוד מה להציל.

אנחנו לא נעמוד בזה. השם. לא נעמוד ב- מפחיד להוציא את המילים - בעוד לווית קורונה.

לא מגיע להם, לברכפלדים הצדיקים, ללבוש מסכה ולצאת ללוות ממרחק אישה צעירה שהסתובבה ביניהם בריאה עד לפני כמה ימים.

קורונה קורונה, אבל לא התכוונו כזה ברצינות. זה לא יתכן.

רפואה שלמה. מהרה. לכל איבריה ולכל גידיה. שחוץ מנוגדנים, לא ישאר כלום. בריאה אולם, עד העולם.

בתוך שאר חולי ישראל וקורוני ישראל. כל המבוגרים והמונשמים והסיטורציות, אף אחד מהם אצלך הוא לא מספר סידורי במחלקת כתר. כולם בניך יחידיך.

ויכבשו רחמיך את כעסך מעלינו השם. זה כבר קשה. קשה קשה קשה קשה. הקורונה הפכה אותנו ואנחנו נשארנו עם הראש בבוץ והרגליים למעלה.
רַחֲמָנָא דְּיִתְמְלֵי רַחֲמִין רַחֵם עָלָנָא וְעַל כָּל אַנְשֵׁי בֵיתָנָא. וְעַל כָּל יִשְׂרָאֵל אָחָנָא. וּמֵחֲשׁוֹכָא לִנְהוֹרָא אַפְּקִנָּן בְּדִיל שְׁמָךְ רַבָּא:

רַחֲמִים פְּשׁוּטִים בִּקַּשְׁנוּ מִמָּךְ. כִּי רַבִּים רַחֲמִים עִמָּךְ. חַיִּים טוֹבִים שָׁאַלְנוּ מִמָּךְ. כִּי מְקוֹר חַיִּים עִמָּךְ. צְדָקָה וָחֶסֶד עֲשֵׂה עִמָּנוּ לְמַעַן שְׁמֶךָ. אָנָּא ד' אֱלֹקינוּ הָסֵר מִמֶּנּוּ וּמִבָּתֵּינוּ. וּמִבָּתֵּי כָל עַמְּךָ בֵּית יִשְׂרָאֵל בְּכָל מָקוֹם שֶׁהֵם. דֶּבֶר. וְחֶרֶב. וְרָעָה. וְרָעָב. וּשְׁבִי. וּבִזָּה. וּמַשְׁחִית. וּמַגֵּפָה. וְשָׂטָן. וְיֵצֶר הָרָע. וְחוֹלָאִים רָעִים. וְצַר. מֵעַמָּךָ
קוראת ובוכה :(
מתפללת.
שתחזור בעז"ה הביתה בריאה ושלימה בקרוב מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכד:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי ד' שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל: ב) לוּלֵי ד'שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם: ג) אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ: ד) אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ: ה) אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים: ו) בָּרוּךְ ד' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם: ז) נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ: ח) עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!
למעלה