נועה והסוס.

• הוסף לסימניות
איך החיתוך הפעם?
מחקו לי את האשכול הקודם אני משערת מפאת הפריצות...אז ננצל לתמונה טובה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1206169:
איך החיתוך הפעם?
מחקו לי את האשכול הקודם מפאת הפריצות...אז ננצל לתמונה טובה יותר.

מעניין ששמת לב לבד את הסיבה שהאשכול הקודם נמחק:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1206173:
מעניין ששמת לב לבד את הסיבה שהאשכול הקודם נמחק:)

דוקא לא שמתי לב! והעלתי בתמימות מרובה!
אבל תיארתי לעצמי שאם זה נמחק זה בגלל ה"מיני"..
אז למה לא מחקתה רק ת'תמונה הבעייתית?

• הוסף לסימניות
גם פה שכחת לציין בכותרת- ילדה בת __(מעל גיל 3)
סליחה על ההערה.
אני לא רוצה שימחקו לך שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1206178:
דוקא לא שמתי לב! והעלתי בתמימות מרובה!
אבל תיארתי לעצמי שאם זה נמחק זה בגלל ה"מיני"..
אז למה לא מחקתה רק ת'תמונה הבעייתית?

זה לא תפקידי...

• הוסף לסימניות
חמוד, הייתי עושה את הסוס קצת פחות מטושטש(כי הוא חלק מהתמונה ולא כל-כך רואים אותו) וטיפה פחות קרופ

• הוסף לסימניות
איזו דובשנית בלי עין הרע!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה