Harmonyapro
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
אמצע הלילה...
עוד שניה בוקר.
ואי אפשר ללכת לישון.
נועה המתוקה שלנו ברגע זה ממש בעיצמו של ניתוח מורכב וארוך בחו''ל.
נועה היא לא הבת שלי אבל היא כן כבר הבת שלנו כמעט מהיום שנולדה אי שם עמוק במחלקת קורונה...
נועה- נס ופלא עשה ה'.
נועה בת 3.5 נולדה עם קרוטיה,
ההסברים ארוכים בשביל שעה כזו, אבל במשפט אחד-נועה לא שומעת באוזן אחת בכלל (ובשניה נעזרת עם מכשיר,) וגם באופן החיצוני היא נולדת כמעט ללא אוזן...
נועה המתוקה מתמודדת יום יום שעה שעה עם קשיים ואתגרים מטורפים ותמיד עם חיוך ממיס על הפנים.
היום ב''ה אחרי תקופה ארוכה ומייגעת נועה נכנסה לניתוח המורכב והיקר כ''כ בחו''ל שייתן לה הזדמנות לשמוע ולתפקד ככל הילדים.
וגם לא פחות חשוב להראות יותר מתוקה ומושלמת מתמיד!
הניתוח המורכב הזה נעשה במרחק של 17 שעות טיסה מכאן ובעלות של 85,000$...
אבל לא באתי להתרים כספים... את זה לקחנו כפרויקט אישי כל בני המשפחה ובעז''ה אני מאמינה שאנחנו בסיומו.
אבל כן באתי להתרים תפילות...
ואנחנו זקוקים להרבה מהן.
הניתוח שמלכתחילה נועד ל16 שעות הפך להיות מורכב עוד יותר כשהרופאים גילו לנועה ממצא חריג (שהוא נס בפני עצמו),
נועה המתוקה בשעה זו ממש עדיין בעיצומו של הניתוח.
פתחתי קישור חדש ומיוחד לכאן,
ומי שער ונתקל בהודעה הזו בבקשה כנסו והצטרפו אלינו לתפילות..
תודה רבה!
והלוואי ואוכל לבשר כאן רק בשורות טובות!
new.tehilimyahad.com
אגב-
מצ''ב קישור גם לקרן שערכו עבורם אנשים קופת העיר היקרים, מי שיוכל להצטרף גם לזה יבורך מפי עליון.
אבל כעת באמת מה שחשוב בעיקר זה תפילות!!!
עוד שניה בוקר.
ואי אפשר ללכת לישון.
נועה המתוקה שלנו ברגע זה ממש בעיצמו של ניתוח מורכב וארוך בחו''ל.
נועה היא לא הבת שלי אבל היא כן כבר הבת שלנו כמעט מהיום שנולדה אי שם עמוק במחלקת קורונה...
נועה- נס ופלא עשה ה'.
נועה בת 3.5 נולדה עם קרוטיה,
ההסברים ארוכים בשביל שעה כזו, אבל במשפט אחד-נועה לא שומעת באוזן אחת בכלל (ובשניה נעזרת עם מכשיר,) וגם באופן החיצוני היא נולדת כמעט ללא אוזן...
נועה המתוקה מתמודדת יום יום שעה שעה עם קשיים ואתגרים מטורפים ותמיד עם חיוך ממיס על הפנים.
היום ב''ה אחרי תקופה ארוכה ומייגעת נועה נכנסה לניתוח המורכב והיקר כ''כ בחו''ל שייתן לה הזדמנות לשמוע ולתפקד ככל הילדים.
וגם לא פחות חשוב להראות יותר מתוקה ומושלמת מתמיד!
הניתוח המורכב הזה נעשה במרחק של 17 שעות טיסה מכאן ובעלות של 85,000$...
אבל לא באתי להתרים כספים... את זה לקחנו כפרויקט אישי כל בני המשפחה ובעז''ה אני מאמינה שאנחנו בסיומו.
אבל כן באתי להתרים תפילות...
ואנחנו זקוקים להרבה מהן.
הניתוח שמלכתחילה נועד ל16 שעות הפך להיות מורכב עוד יותר כשהרופאים גילו לנועה ממצא חריג (שהוא נס בפני עצמו),
נועה המתוקה בשעה זו ממש עדיין בעיצומו של הניתוח.
פתחתי קישור חדש ומיוחד לכאן,
ומי שער ונתקל בהודעה הזו בבקשה כנסו והצטרפו אלינו לתפילות..
תודה רבה!
והלוואי ואוכל לבשר כאן רק בשורות טובות!
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהילים
אגב-
מצ''ב קישור גם לקרן שערכו עבורם אנשים קופת העיר היקרים, מי שיוכל להצטרף גם לזה יבורך מפי עליון.
אבל כעת באמת מה שחשוב בעיקר זה תפילות!!!
הנושאים החמים