כללי נופים ישראלים

• הוסף לסימניות
עוד למאגר...
שימוש חופשי. לא אני צילמתי, מישהו מהמשפחה... אם זה יעזור למישהו לא ישכב סתם במחשב והיה זה שכרי...

• הוסף לסימניות
ואגב מה שמתחיל בimg זה מהבלקברי תראו איזה רמה של תמונות ומצד שני הגודל לא מאד רציני אבל די טוב.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
בס''ד
תודה רבה על הנדיבות. האם אפשר לציין איפה צולם?

• הוסף לסימניות
חיפה, פארק הלאומי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SUTER;1039806:
בס''ד
תודה רבה על הנדיבות. האם אפשר לציין איפה צולם?

בע"ה אשתדל אח"כ לערוך ולכתוב אם יש משהו ספציפי אפשר לשאול..
אני רוצה לגמור להעלות כי לא יהיה לי אינטרנט בזמן הקרוב..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הירדן ,הבאניס, והאזור...

• הוסף לסימניות
דרום

• הוסף לסימניות
בס''ד
שוב תודה. יש שם תמונות מקסימות. עכשיו שאלות שאני אשאל כל בוני המאגר, האם צריך לתת לך קרדיט? האם אפשר לערוך קלות כמה תמונות? וסליחה מהצלמים המקצועיים, לא עליהם הכוונה. שוב, לא נכניס ולא ניגע בתמונות מפורום צילום.

• הוסף לסימניות
שונות- באיכות יותר גבוהה
כינרת
גן העיר בני ברק בתפארתו

• הוסף לסימניות
הערה קטנה:
הרבה תמונות ממה שעלת כאן הם עקומות וחבל
כי הם תמונות ממש יפות ומיוחדות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SUTER;1039866:
בס''ד
שוב תודה. יש שם תמונות מקסימות. עכשיו שאלות שאני אשאל כל בוני המאגר, האם צריך לתת לך קרדיט? האם אפשר לערוך קלות כמה תמונות? וסליחה מהצלמים המקצועיים, לא עליהם הכוונה. שוב, לא נכניס ולא ניגע בתמונות מפורום צילום.

כמובן שאפשר ורצוי לערוך את התמונות לא היה לי פנאי לזה...
לגבי קרדיט ממש לא חובה! מי שרוצה נלא לכתוב בקרדיט :מ.ד.ש או שב"ם.
אלו הצלמים...
מי שמאד רוצה לשמח אותי ואת הצלם ומשתשמש באחת התמונות אשמח אם ישלח לי דוגמא או רק יודיע לי במייל או להקפיץ את האשכול.. (או גם וגם..:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;1039918:
הערה קטנה:
הרבה תמונות ממה שעלת כאן הם עקומות וחבל
כי הם תמונות ממש יפות ומיוחדות

צודקת לא אני צילמתי אבל כיוון שלא יהיה לי אינטרנט עוד מעט העדפתי להעלות ולא לטפל בדברים הקוסמטיים
אם תרצו יש דרך מהירה ופשוטה ביותר ליישור בפ"ש

• הוסף לסימניות
וואו..זה מוציא לי את העינים!

נכתב ע"י נעמי ברקאי;1039906:
שונות- באיכות יותר גבוהה
כינרת
גן העיר בני ברק בתפארתו

ומזכיר לי שיש חופש!!
ואפשר לצאת לטייל...
וואו וואו איזה כיף!!מים!!ים!טיולים!!משפחה!!
:p:p:p

• הוסף לסימניות
כינרת (תמונות יותר איכותיות אבל דורשות טיפול בפוטושפ)
צפת
אני לא מצליחה להעלות יותר תמונות הן מאד כבדות

• הוסף לסימניות
רימונים

• הוסף לסימניות
בס''ד
משהו מיוחד!
התמונות שהכנסת היום עוד יותר איכותיות. וניכר שאת עובדת תחת לחץ כדי להספיק. אלף תודות!!!

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה יותר להעלות (אינטרנט לא זז) אם לא אכפת למישהו שאני אשלח לו במייל והוא יעלה אשמח מאד!

• הוסף לסימניות
בס''ד
את יכולה לשלוח לי. בלי נדר נכניס לפורום של המתנות. לכללי המאגר החדש תלחצו פה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה