עזרה נופשון עזר מציון תש"פ

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם יש למשהו להעלות לי את הקליפ של הנופשון של עזר מציון תשפ
זה ממש יעזור לי
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח למייל:
ואם יש למישהי סרטונים נוספים שלהם אשמח לקבל
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
גמאני נורא אשמח אם מישהי שולחת בכלל אשמח לקבל כל מיני קליפים של אירגונים לילדים מיוחדים אני צלמת קבועה של ארגון לילדים מיוחדים לכן זה מענין אותי אשמח במיוחד אם למישהי יש קליפים של הבוגרים של עזר מציון כי אחי היה שם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גמאני נורא אשמח אם מישהי שולחת בכלל אשמח לקבל כל מיני קליפים של אירגונים לילדים מיוחדים אני צלמת קבועה של ארגון לילדים מיוחדים לכן זה מענין אותי אשמח במיוחד אם למישהי יש קליפים של הבוגרים של עזר מציון כי אחי היה שם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
של איזה שנה את מחפשת ?
נראה לי שיש לי את של כל השנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני אשמח מאוד גם לכל מה שיש

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לקבל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל את של שנים עברו , ואם יש אז גם את של השנה.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שקיבל משהו ממישהו??

• הוסף לסימניות
גם אני נורא אשמח אם מישהי שולחת בכלל אשמח לקבל כל מיני קליפים של אירגונים לילדים מיוחדים אני צלמת קבועה של ארגון לילדים מיוחדים <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי מלא קליפים של כל מיני אירגונים אשמח לקבל את של עזר מציון בנים תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה