מלון נופשים מאורגנים במלון - קיץ תשפ"ה - מה יש השנה? המלצות משנים קודמות?

• הוסף לסימניות
נכון.. אני באמת לא מבינה איך כל המלונות והנופשים מלאים עד אפס מקום..
איך כולם משלמים את הסכומים האילו ועוד לכמה לילות בדכ..
תראי, בשנה אחרת נסעתי לשבועיים והעלות כולל טיסות היתה כמו שלושה או ארבעה ימים במלון.
זו חלופה הוגנת במידת מה כך שאני יכולה להבין את ההיתכנות למי שבכל זאת מוכן לשלם את זה. אל תשכחי שנופש כזה מפנק גם להורים. אין בישולים ואין אמא משעמם לי!

לא, אישית, גם אם יש לי תקציב לחופשה, זה לא שווה.
לאחרים כן

• הוסף לסימניות
עשיתי השוואה בין כמה חברות נופש.
זוג + 4 ילדים.
אולי יעזור למישהו....
20250629_175844.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה @אמא של נועה!!
האם בכל המקומות זה חצי פנסיון + תוכניות + תעסוקה לילדים?
(כתבת שאת זוג + 4)
אכן.
בקשתי הצעות מחיר בהתאם להרכב המשפחתי, חלק מקומות מדובר בסוויטה ובחלק מקומות 2 חדרים עם דלת מקשרת.

חצי פנסיון. תוכניות. רוב המקומות עם בריכה...ראי פרסומים בנפרד...

• הוסף לסימניות
מתענינת לגבי אווירה נופשים- בהודיות,
לפני שאני סוגרת ממש רוצה לשמוע קצת על המקום
מה שהכי חשוב לי זה תוכנויות ותעסוקה איכותית לילדים
כמובן גם האוכל שיהיה טעים ואסטטי.
ממש אודה למי שיוכל להמליץ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גלודן קראון- מי עושה שם נופש? מטעם המלון?
יש תוכניות?

• הוסף לסימניות
מתלבטת בין גלי תמר של חברת S הפקות לבין פוריה ביער
משהו יכול לתת חוות דעת מניסיון?

• הוסף לסימניות
היי אני אשמח לקבל את הקטלוגים של הנופשים המאורגנים בארץ של גלי תמר וגני ים בנתניה
ואני אשמח לשמוע אם מישהו היה פעם עם הראל תיירות ואבי נופש
או יודע על אחוזת הירדן שהם מארגנים השנה אם זה אמין
תודה

• הוסף לסימניות
אני הייתי עם אבי נופשים - מאוד אמין .
הם מכרו סופ"ש לארגון אחר
כך שסגנון האוכלוסיה היה בהתאם לאופי העמותה/הארגון.
שמעתי שהנופשים עם הראל מוצלחים.
רק שוב חשוב שתוודאי מולם את אוכלוסיית הופשים.

• הוסף לסימניות
אם היה מישהו שהיה עם הראל נופשים אני ממש אשמח לשמוע חוות דעת, כי לא שמענו בינתיים על שום נופש שהם ארגנו, רוצים לדעת אם מסודרים כי אין להם עדיין תוכניה והם לא זמינים בכמה מספרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה