אשמח לשמוע פרטיםסגרנו במלון קרלטון נהריה ב 1350 ש"ח לזוג, כשרות של הרב אליהו רוטנברג
מישהו מכיר את הרמה של המלון??
איפה הייתם בקדם או בפלז'ה ?אני היתי כבר כמה שנים עם נופש ירוק
ממליצה מאוד עליהם
הם מותיקים בשוק
ויש שם אוכלוסיה טובה מאוד , אוכל ברמה גבוהה מאוד , מלון ברמה גבוהה מאוד ביחס למה שמשלמים!!!!
טיולים , תוכניות ברמה , בריכה גדולה
אנחנו ממש נהנו שם
יש להם אוכלוסיה איכותית סגנון ישיבתי אך לא מידי בני ברק אבל גם לא מאד מודרני משהו באמצעהשנה נופש ירוק עושים רק בפלז'ה בחיפה מישהו יודע להגיד מנסיון מה הרמה של המקום . של אוכל. של הפעילות.
האם האוכלסיה איכותית ?
אשמח מאוד בבקשה לתגובות מנסיון
נופש מרגליות עושים בדן פנורמה ירושליםאשמח לשמוע על המלצה לחופשה זוגית במלון בארץ כמובן
מלון מפנק באוכל מצוין ותוכניות מצוינות
הכשרים כמו העדה החרדית לנדאו וקהילות לא מעבר לזה
רק מכאלה שמכירים
תודה
נ.ב. איך המלון של הדי סיטי?
מעניין לעניין
מה יש לכם לאמר על ההכשר של הרב ברונשטיין??
הצלחתם לברר משהו על הדיסיטי?מישהו שהיה עם מרכז שורשים ויכול להמליץ? המלון בדיסיטי נשמע מחיר סביר וזה עוד בד"ץ, יש למישהו מידע על זה?
www.prog.co.il
אין לי מושג לגבי האוכל.איךציפורי בכנרתל עומת רויאל ים המלח?
את היית ברויאל בשנים האחרונות,? הביקורות שם ממש מזעזעות..אין לי מושג לגבי האוכל.
ברור שרויאל עולה על ציפורי בכנרת.
שימו לב שיש חדרים ברויאל שהמיטה היא לא מיטה יהודית.
משהו יודע להגיד לי מה המחיר לזוג ללילה אצל נופש ירוק? ואיך המלון שם בחיפה?אני היתי כבר כמה שנים עם נופש ירוק
ממליצה מאוד עליהם
הם מותיקים בשוק
ויש שם אוכלוסיה טובה מאוד , אוכל ברמה גבוהה מאוד , מלון ברמה גבוהה מאוד ביחס למה שמשלמים!!!!
טיולים , תוכניות ברמה , בריכה גדולה
אנחנו ממש נהנו שםvhמשהו יודע מה המחירים של נופש ירוק ?
על איזה תחום?את היית ברויאל בשנים האחרונות,? הביקורות שם ממש מזעזעות..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים