ישראל ישראאלי
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
משהו יודע אם יש מלון שיש לו חדרים פנויים בשבוע השלישי?
דווקא מלון?!משהו יודע אם יש מלון שיש לו חדרים פנויים בשבוע השלישי?
כן דווקא מלוןדווקא מלון?!
ובאיזה סגנון ורמת מחיר אתה מחפש?
זה אומר שבתי הארחה וכפרי נופש לא בא בחשבון...כן דווקא מלון
לא צריך מלון הכי מפואר אבל מחפש מקום שיש אוכלוסיה איכותית ,תוכניות ותעסוקה לילדים
ומחיר לא מידי יקר לזוג +4
גם טוב מחפש סגנון של מלון לא צימר מקום שכולל אוכל ותעסוקה לילדיםזה אומר שבתי הארחה וכפרי נופש לא בא בחשבון...
באוירה אמור להיות מקום לשבוע השלישי, בהודיותגם טוב מחפש סגנון של מלון לא צימר מקום שכולל אוכל ותעסוקה לילדים
בשבוע השלישי
נראה לי נופש ירוקכן דווקא מלון
לא צריך מלון הכי מפואר אבל מחפש מקום שיש אוכלוסיה איכותית ,תוכניות ותעסוקה לילדים
ומחיר לא מידי יקר לזוג +4
הכל היה חלום .המלון משופץ ברמה מאוד גבוה. הלובי ענק .האוכל היה מאוד ברמה .הרבה סוגים . לא ראיתי כמעט את
הילדים רואים שלמשחקיה הוא מביא רק את המשפחה שלו שיעבדו מכל הלב. דבר אחד שראיתי כל אשה שהגיעה
לבקש אם היא צודקת הוא הפכה את העולם שיהיה לה
לא זה חברת הפקות
אתם צודקות אבל אני מחפשת עדה החרדית וזה יש 5 בתי מלון בארץ
בתמר לוקחים 380 לילד ונוער 550 עד 2 בחדר
זה המחיר שראיתי בעיתון
אני הזמנתי דרכם ונפגשתי איתם הם מוכרים באשדוד כי הזמנתי קבוצה .. < היא הביאה לי שם של חסידות שנסעה איתם >
הוא מעסיק רק משפחה שרוצים שהכל ידפוק אין מה לעשות ילדים רוצים שהאבא יצליח
בוודאי זה בערך כמה 4דקות
גלי תמר זה עדה החרדית במקום לא קיטרניג והטלפון לא מעודכן 0554005488
גלי תמר באשקלון על ים יש מעלה לאלה שמחפשים סגנון חרדי ממש
אצל בעלי בכולל דיברו משרוצה לשמור על הילדים שיהיו חרדים שיסע לגלי תמר הם מודיעים לכל אחד שרוצה לסגור
שידע שזה מלון חרדי
מאחורי המלון יש כניסה רגילה
אם זה לא היה כשר ויזניץ בעלז גור ערכים זיברט ועוד לא היו לוקחים
אפשר להגיע בכיף מהמלון בלי בעיה יש גישה נוחה מכורכר מישור אף חילוני לא מחפש שם אין לו בשביל מה
יש חופים ממש על הים עם טילת
4 דקות
רק שתדעו שהביאו מיזוג אויר חדשים לאולמות + ללובי + אחראי אוכל כדאי שיהיה אוכל יותר ברמה ובשפע
גלי תמר ראו מה כתוב בפרוג
למה הלכתם כזה מהר ביום חמישי רצינו לפגוש אותכםיש בגלי תמר באשקלון בS הפקות תבררו
מישהו היה עם הראל באחוזת הירדן?
אנחנו אמורים לנסוע שבוע הבא ואשמח לשמוע איך היה?
אוכל תוכניות המקום, שווה?
יש אפשרות לקבל בפרטי את השם?אני נסעתי השנה עם נופש מאורגן לראשונה והאמת שממש התאכזבתי.
הרמה של האוכל הייתה נמוכה ממש.
בריכה סגורה קטנה וקפואה.
משחקיה עלובה לילדים, חדר כושר שלא פעיל.
לא היו מרחבים למלון לא דשא ואפילו לא נוף.
לא היו תוכניות/הפעלות בקושי.
ונסעתי עם חברה שנקראת הכי ותיקה בתחום עם המון המלצות.
ופייר. היה מאכזב ממש.
אני ממש מאוכזבת בשבילכם,אני נסעתי השנה עם נופש מאורגן לראשונה והאמת שממש התאכזבתי.
הרמה של האוכל הייתה נמוכה ממש.
בריכה סגורה קטנה וקפואה.
משחקיה עלובה לילדים, חדר כושר שלא פעיל.
לא היו מרחבים למלון לא דשא ואפילו לא נוף.
לא היו תוכניות/הפעלות בקושי.
ונסעתי עם חברה שנקראת הכי ותיקה בתחום עם המון המלצות.
ופייר. היה מאכזב ממש.
הצימר בבית חלקיה פנוי מה24 בערבמחפשת מלון או צימר פנויים לשבוע הבא מה24 לחודש מישהו מכיר משו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים