נופש באמצע החיים

• הוסף לסימניות
בכינר לפני יומיים

קבצים מצורפים

• DSC_0349-2_800x536.png
    KB 454.3 · צפיות: 15
  • DSC_0351_402x600.png
    KB 369.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת,
לא עדיף כך?

קבצים מצורפים

• 22.png
    KB 517.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1216804:
לא, זה כחול מידי.
אני חוששת, שהבעיה היא אצלך במסך,
כיון שזו שהעלת ממש אדומה, והתיקון הוא נכון הרבה יותר.

בהדפסה זה יוצא לך בסדר?

• הוסף לסימניות
את הראשונה ערכת יותר מדי,את השניה בכלל לא?
ילדה יפה ומקום יפה,יכלת להוציא שם יותר...

• הוסף לסימניות
הי שושה לא ביקרת פה הרבה זמן היית חסרה לנו
והבונבת שלך גדלה בלי עין הרע ... מתוקה
גם לי נראה שיש לך בעיה במסך אני רואה את זה אדום מידי והתיקון מצוין

• הוסף לסימניות
עכשיו זה נראה מצוין, אין מצב שהמסך שלי לא מכויל המחשב די חדש...עוד לא שנה. זה גם לפטופ.

צילומית, התמונות הללו הן רק מדגם, מה כוונתך שיכולתי להוציא יותר?
כאילו, בכנרת?
היום הזה היה יום אביך מאוד, יש לי תמונות שלה גם בכנרת עוד מעט אעלה, אבל כמו שציינתי, זה היה יום טוב לצילומים מבחינת תאורה אבל לא מבחינת ראות.

• הוסף לסימניות
איזו יפיופה! ואיך שהיא גדלה ושמנה!!
בובה! והעיניים!! מדהימה. בלעה"ר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1216914:
רבקי, מה עשית בעצם?:confused::confused:

הבהרה, שיחקתי בלבלס האפור ובסקלת הגוונים. 2 דקות .זה אפילו לא עובודה עם מסכות וכדו'

• הוסף לסימניות
תמונות יפות,
אבל הפנים שלה מגוהצות... למשעי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה