נופש בלונדון-פריז לנשים ונערות בכשרות למהדרין! הזדמנות אחרונה!!

• הוסף לסימניות
נותרו מקומות בודדים...
הצטרפי לעשות הבנות והנשים שכבר הבטיחו את מקומן בטיול המדהים של הקיץ.

קבצים מצורפים

• תהילה-001.jpg
    KB 469.2 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מישהי יכולה להמליץ על החברה הזו? מי יצאה איתם לטיול בעבר?

• הוסף לסימניות
חברה שלי נסעה שנה שעברה ומאוד מאוד נהנתה,
צריך לאהוב את הרעיון של קבוצת נשים מאורגנת, למי שמתאים הם אנשים אמינים ומאוד נחמדים

• הוסף לסימניות
יש עוד המלצות?
אחותי מבררת כי פעם נסעה בחברה כלשהי וחזרה מאוכזבת...
אפשר גם בפרטי

• הוסף לסימניות
אני נסעתי עם חברה שלי בשנה שעברה והיה ברוך ה' מעל ומעבר! התוכניה היתה עמוסה ונהננו מכל רגע.
תהילה נתנה לנו יחס אישי לאורך כל הדרך.מומלץ בחום!!

• הוסף לסימניות
גם הבנות שלי נסעו שנה שעברה ונהנו עד הגג!! תהילה מקסימה! טיול מאורגן ומתוקתק, אוכל ברמה, אדיבות ונדיבות וגם היתה להם קבוצה מקסימה!!!

• הוסף לסימניות
הכל כלול לגמרי? בלי הפתעות?

היינו מאוד רוצים לנסוע ללונדון, הפעם האחרונה היתה מדהימה!!

• הוסף לסימניות
מה המחיר של כזה דבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה