איי איזולה בלה , שימו לב האם פתוחים בעונה זו של השנה.יש עוד מקום מדהים שנגיש מאד ממילאנו - סטרזה, אי שמגיעים אליו בסירה קטנה, יש שם ארמון קיץ של נפוליון עם גנים מטורפים.
אכן. בדיוק כך עשינו.בהמשך להמלצה הזו- אם ממילא לא לוקחים מלון כשר, לדעתי עדיף לישון כל לילה במקום אחר כדי לא לבזבז זמן על נסיעות חזור, לדוגמא- לילה אחד ונציה, לילה אחד או שניים בדרום אגם גארדה, אח"כ צפון אגם גארדה, דולומיטים אם ממשיכים לשם... וכו'
זה לא מסרבל את הטיול? צ'ק אין, צ'ק אאוט, להיסחב עם מזוודות, להתמקם, להתקפל?אכן. בדיוק כך עשינו.
יוצאים למקום לינה השני בערב.....זה לא מסרבל את הטיול? צ'ק אין, צ'ק אאוט, להיסחב עם מזוודות, להתמקם, להתקפל?
בד"כ הצ'ק אאוט זה ב11:00יוצאים למקום לינה השני בערב.....
אלא אם כן אתם צריכים לעזוב את המלון מוקדם יותר.....
@ש.ב.שאחרי כל הדיונים, נראה לי שאני יילך על סירמיונה.....
השאלה אם זה איזור נגיש מבחינת תח"צ-אין לי רכב
יש רכבות?
אוטובוסים בין כל איזורי האטרקציות והתיירות?
ואם מישהו יודע על עוד מסעדה באיזור, כשרה, חוץ מכשר הולידייס, אשמח למידע.....
תודה רבה.....
יש אוטובוס לאזור ורונה בתדירות גבוהה.אחרי כל הדיונים, נראה לי שאני יילך על סירמיונה.....
יש רכבות?
תודה רבה.....
כל כמה זמן רכבת?יש אוטובוס לאזור ורונה בתדירות גבוהה.
ויש רכבות במרחק 20 דקות נסיעה באוטובוס.
יש בתדירות גבוהה.כל כמה זמן רכבת?
ובין האתרים באגם.....?
זה מקום ענק.....
![]()
אגם גארדה - תכנון טיול לאזור האגמים בצפון איטליה
טיפים, המלצות, מפות והרבה מידע על צפון איטליה והאגמים, אחד האזורים היפים ביותר באירופה. אטרקציות, מסלולי טיול, העיירות סביב אגם גרדה, מלונות מומלצים ועודwww.travelzone.co.il
אחרי כל הדיונים, נראה לי שאני יילך על סירמיונה.....
יש רכבות?
תודה רבה.....
אני לוקח בסוף דירה בסאלו,אתה נוחת במילאנו?
משדה התעופה יש רכבת בשם Malpensa Express שמביאה לתחנה המרכזית של מילאנו
משם יש רכבת מהירה לוונציה, שבדרך עוצרת בשתי עיירות על גדות אגם גארדה (פסקיארה ודזנזאנו), וגם בוורונה.
מפסיקארה ודזנזאנו יש אוטובוסים לסרמיונה, וגם אוניה (השאלה אם האוניה פועלת בחורף)
אותה רכבת גם עוצרת בעיירה ברשייה, שהיא לא על גדות האגם אמנם, אבל ממנה אפשר לקחת אוטובוס לסאלו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים