טיול בחו"ל נופש בסוף החורף-איטליה או יוון?

• הוסף לסימניות
@שתים

איפה בדיוק הייתם באגם גארדה?
אני מתכנן נסיעה לשם, ומעניין אותי מה התחבורה שם בין מקום למקום,
אשמח למידע, תודה רבה.....

• הוסף לסימניות
וואלה....

איפה בכל אופן הייתם?
סאלו, סירמיונה, מלצ'זינה ....?
נחתנו בונציה והיינו שם יום,
ואז נסענו לסירמיונה - לקחנו דירה ממש מול המלון הכשר,
טיילנו סביב האגם - יום אחד בסירמיונה עצמה, יום אחד במונטה באלדו (מלצ'סין) ואז לריבה דל גארדה וכו',
ואז יום נוסף במילאנו.

• הוסף לסימניות
זה לא מלא זמן נסיעה מונטה באלדו, לריבה דל גארדה וכו' ?
סליחה, לא ציטטת אז לא ראיתי ששאלת.
מסירמיונה למונטה באלדו זה שעה נסיעה ברכב בערך. משם לריבה דל גארדה זה עוד 20 דקות בערך.
זה לא כביש מהיר אלא כביש רגיל לכן הנסיעה איטית יותר.

• הוסף לסימניות
היי....
מקפיץ....

חסרים לי מספר פרטים על איזור אגם גארדה, תחבורה, תיירות וכו'
בוא נראה אם אפשר למצות את הבירורים דרך פרוג בלבד....;) במקום סוכן נסיעות.....

הבנתי שיש רכבת מדסנזאנו (שהיא באיזור אגם גארדה) ליעדים מרכזיים באיטליה, כמו ונציה ועוד.
מישהו יודע משהו יותר ספציפי?
זמנים משוערים של הרכבת?
מסובך משום מה למצוא על זה מידע אפילו בגוגל......
יש אתר של חברת הרכבות של איטליה, אבל זה מסובך קצת
מכירים עוד דרך?

כמה זמן זה נסיעה ממקום למקום סביב אגם גארדה,
שעות? פחות מזה?

בעניין אתרי תיירות, אלו אתרי תיירות הם חובה באיזור אגם גארדה,
מונטה באלדו או מה שלא יהיה, ספרו לי על זה.....כל מה שמישהו מכם יודע......
(y)

• הוסף לסימניות
בזמנו כשטיילנו באיזור בתחבורה ציבורית אכן המידע היה רק דרך האתר של trenitalia, לא זוכרת דרך אחרת.
עשיתי כעת חיפוש אקראי על ה5 במרץ הקרוב, לרכבות בין דזנזאנו לוונציה, ונראה כי יש כל שעה מקסימום שעתיים רכבת. תוכל לראות פה:

משך הנסיעה הוא בין שעה ו10 דקות לבין שעתיים, תלוי בסוג הרכבת ומהירותה.

אם תרצה ליסוע באוניה מהירה מדזנזאנו למלצ'סינה, לימונה או ריבה (העיירות שנחשבות היפות ביותר) , לוקח בין שעתיים לשלוש... (כן כן האגם ענק), מצד שני נהנים גם מהנופים היפים של האגם בנסיעה (האוניה סגורה ולא פתוחה! מדובר באוניה מהירה, יש גם אוניות איטיות פתוחות)

מה זה מונטה באלדו שאלת? מונטה באלדו זו פיסגה שעולים אליה בשני רכבלים מהעיירה מלצ'זינה, מהפיסגה יש מסלול של כ20 דקות לתצפית יפהפייה על אגם גארדה, כבר די בראשית המסלול רואים חלק מהאגם, ולבסוף מגיעים לסוג של תצפית פנורמית. בקיץ מדובר בכשעתיים המתנה בתור עד להגעה לפיסגה, יש עומסים גדולים, אבל מניחה שבסוף החורף בטח יהיה הרבה יותר טובף רק צריך לברר שהרכבל עובד בתקופה הזו!!

אלו אטרקציות נחשבות באגם גארדה?
1. סרמיונה , (אם כי לדעתי יש עיירות יפות יותר, עם נוף יפה יותר לאגם, כל האיזור של סרמיונה ודזנזאנו הוא החלק הפחות יפה של האגם, האגם שם מוקף בהרים נמוכים ופחות מרשימים. אם רוצים לראות את האגם ביופיו צריך להתרחק צפונה.) בסרמיונה ניתן לשוט, לשוטט בעיירה , לעלות למבצר ולטייל על החומות, יפה מאד
2. גארדהלנד
3. מונטה באלדו
4. שייט באגם באוניות פתוחות
5. אגם טנו ומפלי וורונה אליהם נוסעים מריבה דל גארדה, אם כי ללא רכב זה בעיה, אנחנו נסענו לריבה באוניה ומשם לקחנו מונית לאגם טנו, אגם קטן וטרקיזי יפהפה, אם כי בחורף לא בטוח ששוה ללכת לשם, הבנתי שבתקופה זו האגם מרוקן והנוף סביב אפור
6. למיטב זכרוני יש גם איזה אקווריות בסביבה
7. שיטוט בעיירות יפות כדוגמת לימונה, מלצ'זינה, ריבה דל גאדה
בטח יש עוד, רק שלא יודעת\זוכרת. אנחנו נסענו מגארדה גם לעיירה בורגאטו, עיירה קטנה ויפה על שפת נהר, ציורית מאד. נסענו באוטובוס.

• הוסף לסימניות

היי....
מקפיץ....

חסרים לי מספר פרטים על איזור אגם גארדה, תחבורה, תיירות וכו'
בוא נראה אם אפשר למצות את הבירורים דרך פרוג בלבד....;) במקום סוכן נסיעות.....

הבנתי שיש רכבת מדסנזאנו (שהיא באיזור אגם גארדה) ליעדים מרכזיים באיטליה, כמו ונציה ועוד.
מישהו יודע משהו יותר ספציפי?
זמנים משוערים של הרכבת?
מסובך משום מה למצוא על זה מידע אפילו בגוגל......
יש אתר של חברת הרכבות של איטליה, אבל זה מסובך קצת
מכירים עוד דרך?

כמה זמן זה נסיעה ממקום למקום סביב אגם גארדה,
שעות? פחות מזה?

בעניין אתרי תיירות, אלו אתרי תיירות הם חובה באיזור אגם גארדה,
מונטה באלדו או מה שלא יהיה, ספרו לי על זה.....כל מה שמישהו מכם יודע......
(y)
באזור אגם גאדה למטה (דסנזאנו) יש קארטינג (מרוץ) משהו מטורף (לא הספקתי להיות אבל בבירורים נשמע מטורף)
באזור אמצע האגם יש ספארי שמחולק ל2 חלק של ספארי עם רכב וחלק רגלי.
יש באותו אזור גם את מפלי מולינה חויה מדהימה של 3 מסלולי הליכה (לפי דרגות מחצי שעה - שעתיים תלוי מה אתם רוצים) בינות למפל גבוה ומרהיב. באמצע יש אטקציה חמודה מאד של נדנדה (לא מפחיד) שמגיעה כמעט עד המפל וחוזרת בחזרה. כיף ממש.
יש למעלה באזור ריבה דל גארדה את מפלי ורונה מפלים מדהימים
אנחנו היינו עם רכב .מהאזור למטה דסנזאנו עד למעלה ריבה דל גארדה, לוקח בערך שעה וחצי כי מותר לנסוע על 30 על גדות האגם (נסיעה יפיפיה)
אני ממליצה לקחת מלון ליומיים למטה ועוד יומיים למעלה (לדוג')

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
באזור אגם גאדה למטה (דסנזאנו) יש קארטינג (מרוץ) משהו מטורף (לא הספקתי להיות אבל בבירורים נשמע מטורף)
באזור אמצע האגם יש ספארי שמחולק ל2 חלק של ספארי עם רכב וחלק רגלי.
יש באותו אזור גם את מפלי מולינה חויה מדהימה של 3 מסלולי הליכה (לפי דרגות מחצי שעה - שעתיים תלוי מה אתם רוצים) בינות למפל גבוה ומרהיב. באמצע יש אטקציה חמודה מאד של נדנדה (לא מפחיד) שמגיעה כמעט עד המפל וחוזרת בחזרה. כיף ממש.
יש למעלה באזור ריבה דל גארדה את מפלי ורונה מפלים מדהימים
אנחנו היינו עם רכב .מהאזור למטה דסנזאנו עד למעלה ריבה דל גארדה, לוקח בערך שעה וחצי כי מותר לנסוע על 30 על גדות האגם (נסיעה יפיפיה)
אני ממליצה לקחת מלון ליומיים למטה ועוד יומיים למעלה (לדוג')
יש תח"צ מאיזור דסנזאנו, סירמיונה,
בקיצור-מהדרום אל הצפון,
מלצ'סינה ריבה דל גארדה וכו'?

• הוסף לסימניות
הבנתי שאין בכלל תחנת רכבת בצפון האגם, ההגעה היא רק בסירה/רכב/אוטובוס
נכון?

• הוסף לסימניות
כנסו.....

• הוסף לסימניות
במילאנו יש שופינג, אדריכלות, והרבה אטרקציות יחסית קרובות ואולי הכי חשוב הרבה אוכל בכשרות מהודרת ממש בניגוד לשאר המקומות באיטליה.
הדולומיטים זה ההרים בצפון, אפשר להגיע עם רכב מוונציה, כמה שעות נסיעה.
רכב ידני יש בשפע. לשכור רכב אוטומטי זה ממש ספור.

יש עוד מקום מדהים שנגיש מאד ממילאנו - סטרזה, אי שמגיעים אליו בסירה קטנה, יש שם ארמון קיץ של נפוליון עם גנים מטורפים.
את כזאת אדיבה כל הכבוד לך
ציטטתי מלא מהטקסטים שאת מעלה על איטליה, כשרות ונופש להורים שלי, הם מתעדים להיות באיטליה בשבוע של פורים, תמשיכו לעשות חיל ולקרב יהודים בפזורות תבל.

• הוסף לסימניות
את כזאת אדיבה כל הכבוד לך
ציטטתי מלא מהטקסטים שאת מעלה על איטליה, כשרות ונופש להורים שלי, הם מתעדים להיות באיטליה בשבוע של פורים, תמשיכו לעשות חיל ולקרב יהודים בפזורות תבל.
@הדסדס שאלות וזה לאבא שלי [יש הרבה] הם ירוקים, תסיכמי לתת טל' או רק במייל,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה