מלון נופש גברים - יש כזה בדומה למה שיש לנשים?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש כזה יום? יום עיון או נופש? אולי בים מלח או בכינרת מרחצאות חמות עם גקוזי ספא?
אני רואה שיש הרבה פירסומים לנשים אבל אני לא רואה לגברים.

לא חייב מלון יכול להיות גם אטרקציה עם לינה זולה וארוחה פשוטה אחת בצהריים\סנדוויץ.
יותר מעניין פעילויות , או לראות מקומות מעניינים.

• הוסף לסימניות
היה על זה אשכול מבובד
@הבריסקער הנודד דיי התעניין בזה
לא נראה שיש היתכנות לכזה דבר
אם מצאתם שתפו...

• הוסף לסימניות
היה על זה אשכול מבובד
@הבריסקער הנודד דיי התעניין בזה
לא נראה שיש היתכנות לכזה דבר
אם מצאתם שתפו...
תודה,
לא מצאתי האשכול .
אפשר לעלות פה סקר - כמה מעוניינים בזה? ואם כן באיזה נופש חשבתם.

אני יכול להגיד שהאוכל זה הדבר הכי פחות מעניין, אפילו סנודויץ פשוט, אולי סתם שילוב של טבע או סתם מכלול של ספא, בריכה. ומלון ללא החלק של אוכל - אני בכלל לא אוהב את הקטע המטורף של אוכל במלונות , מוגזם מידיי , סנדויץ שתייה חמה קרה מספיק.

יש פה אפשרות לעלות סקר?

• הוסף לסימניות
לא מצאתי את האשכול המדובר,

אני מבין שאין ביקוש וזה לא מעניין? :coffee:

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה