דרוש מידע נופש זוגי באירופה בתחילת יולי - ללא ניסיון בנופשים בחו"ל

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם.
מעוניין לצאת לנופש זוגי באירופה, אשמח להמלצות.
הרצון שלי הוא:
א- בעיקר נופים ורוגע, פחות אתרים ואורבני.
ב- מקום שאפשר לצאת ממנו לאטרקציות/מסלולים בקרבת מקום.
ג- מתאים לדוברי אנגלית (עברית גם עובר😉).
ד - עדיפות למקום שאפשר לאכול בו- או לקנות מוצרי בסיס כשרים.
ה- מקום שקל להסתדר בו למי שלא מכיר בכלל את חו"ל, ובאופן כללי לא אוהב "לחלטר", כלומר כשמה שיותר מוסדר וקל להשגה.
ו- יש אפשרות לנהיגה עצמית (רשיון, ולא אכפת לי לשכור רכב), אבל ההעדפה היא לא לנהוג במקומות בהם צורת הנהיגה אינה מקבילה לישראל.
המחיר פחות חשוב משאר הפרמטרים.

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם.
הרצון שלי הוא:
ה- מקום שקל להסתדר בו למי שלא מכיר בכלל את חו"ל, ובאופן כללי לא אוהב "לחלטר", כלומר כשמה שיותר מוסדר וקל להשגה.
ו- יש אפשרות לנהיגה עצמית (רשיון, ולא אכפת לי לשכור רכב), אבל ההעדפה היא לא לנהוג במקומות בהם צורת הנהיגה אינה מקבילה לישראל.
נשמע שטיול בהרים באוסטריה יכול להתאים

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם.
הרצון שלי הוא:
דאבוס בשוויץ זה ליגה,כל האופק מלא בנוף והרוגע שם הוא אינסופי....

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם.
הרצון שלי הוא:
פראג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה