מידע שימושי נופש כיום בצפת כמה זה מסוכן?

• הוסף לסימניות
זה (כרגיל) הודעה שיווקית של בעלי הצימרים במירון.
ממה שבדקתי היום, ההזמנות עדיין בשפל גדול.
אבל זה כנראה גם בגלל המזג האוויר החורפי.
איך בדקת?
דווקא מי שסגרה איתי אמרה לי שהתקשרו אליה היום כבר שניים מהבוקר..
אבל כנראה כמו שכבר הסברתי אנשים רוצים לנצל את המחיר ההזוי של צימרים..
שבזמן רגיל אנחנו יכולים רק לחלום עליהם

• הוסף לסימניות
איך בדקת?
דווקא מי שסגרה איתי אמרה לי שהתקשרו אליה היום כבר שניים מהבוקר..
אבל כנראה כמו שכבר הסברתי אנשים רוצים לנצל את המחיר ההזוי של צימרים..
שבזמן רגיל אנחנו יכולים רק לחלום עליהם
אני מכיר אנשים שאחראים על הרבה מאד צימרים באזור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
נכון להיום הפסקת האש נכנסה לתוקפה...
אך כל החיילים נשארו בגבול, וגם פיקוד העורף איננו נותן ציון ירוק לצפת,

כעת מצאנו דירת נופש מאד זולה באזור, (ברור כי כעת יש פחות ביקוש)
ואנחנו חייבים לצאת בשבת הקרובה...
וכעת אני מאד אשמח לשמוע את חכמת ההמונים כמה זה מסוכן לנסוע לשם לשבת הקרובה?
האם אתם הייתם עושים את זה? ומדוע?
כמה מה שהעולם עדיין קצת מפחד זה סביר או אולי רק פסיכולוגי?
בגדול כרגע יש הפסקת אש רק שלא יודעים כמה זמן היא תחזיק מעמד.
אבל אם תחליטו שאתם באים וכן תהינה הזעקות,
קחו בחשבון שיש מקומות ששומעים אותם חזק רצח וזה מבהיל ברמות גם למי שחי ככה כבר יותר משנה!
ויש מקומות שלא שומעים כזה חזק תלוי איפה תהיו...
אם זה מסוכן? לא נראה לי אולי יותר בכיון של לא נעים אם יהיו הזעקות, שיגורים ובומים.
מה שכן יכול להיות (שוב, הכל בהנחה של אם יפרו את ההפסקת אש) זה הזעקה בדרך וזה קצת פחות נחמד לשכב על הכביש כשטיל נופל 300 מטר ממכם, מניסיון.

• הוסף לסימניות
אני צפתית
יש אזעקות-בעיקר בשישי שבת[לא זכור לי שישי-שבת בלי אזעקות בחודשים האחרונים]
ויש גם באמצע השבוע-יכול להיות גם 4 אזעקות ביום
מקווה שעכשיו עם ההפסקת אש-המצב ירגע
מה שכן-אם אתם באים-קחו בחשבון שיתכן ותתפוס אתכם אזעקה.....
אזעקות זה נחמד מאוד, השאלה היא מהם התוצאות שלהם...
אזעקה איננה מפחידה - הטיל מפחיד...

נותר לנו רק לברר מהי סטטיסטיקת הנפילות בצפת

כצפתי אני יכול לספר כי אחוזי הנפילות הינם פחות מחצי אחוז! (כלומר היו 2 נפילות בצפת מתחילת המלחמה והיו יותר מ400 טילים באותה התקופה...).
בב"ב יש הבטחה - לא מדבר עליה, אבל סיכויי הנפילה במרכז הינם גבוהים בהרבה!
למשל ברמת גן - איזור ה50 טלים לעיר = 2 נפילות (כולל האחרונה הידועה שג"כ היתה בר"ג ולא בב"ב) משמע פי 8 אחוזי סיכון.

מה שנותר לברר הוא האם אכן מבחינת הנופש, המשוואה כי 'אזעקה איננה מפחידה - הטיל מפחיד...' - אכן נכונה...
אם כן - יכולים הייתם לבוא במשך כל השנה שעברה עלינו... - והיו לנו שוכרים בשנה האחרונה, בהחלט!

מה שכן, יש להוסיף למשוואה את העובדה שעכ"ז שבצפת יש רק חצי אחוז נפילות, מ"מ יש יותר טילים...

אבל אחרי שנחתם ההסכם - גם לחששנים שלא באו כל השנה - אין מה לפחד!

זאת דעתי.

• הוסף לסימניות
אזעקות זה נחמד מאוד, השאלה היא מהם התוצאות שלהם...
אזעקה איננה מפחידה - הטיל מפחיד...

נותר לנו רק לברר מהי סטטיסטיקת הנפילות בצפת

כצפתי אני יכול לספר כי אחוזי הנפילות הינם פחות מחצי אחוז! (כלומר היו 2 נפילות בצפת מתחילת המלחמה והיו יותר מ400 טילים באותה התקופה...).
בב"ב יש הבטחה - לא מדבר עליה, אבל סיכויי הנפילה במרכז הינם גבוהים בהרבה!
למשל ברמת גן - איזור ה50 טלים לעיר = 2 נפילות (כולל האחרונה הידועה שג"כ היתה בר"ג ולא בב"ב) משמע פי 8 אחוזי סיכון.

מה שנותר לברר הוא האם אכן מבחינת הנופש, המשוואה כי 'אזעקה איננה מפחידה - הטיל מפחיד...' - אכן נכונה...
אם כן - יכולים הייתם לבוא במשך כל השנה שעברה עלינו... - והיו לנו שוכרים בשנה האחרונה, בהחלט!

מה שכן, יש להוסיף למשוואה את העובדה שעכ"ז שבצפת יש רק חצי אחוז נפילות, מ"מ יש יותר טילים...

אבל אחרי שנחתם ההסכם - גם לחששנים שלא באו כל השנה - אין מה לפחד!

זאת דעתי.
פשוט וברור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה