דרוש מידע נופש כעת בדלתון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאור המצב רציתי לדעת אם זזה מסוכן לעשות נופש בדלתון כמה בחורי ישיבה בצימר.
תסתכלו בכומתה כמה התראות היו שם בשנה האחרונה...
המקום מטווח בלי סוף, ממש לא מקום מתאים לנופש עכשיו!

• הוסף לסימניות
אתם נורמלים??
במקום לשבת וללמוד להגנת עם ישראל
אתם הולכים למקום סכנה לשחק עם המזל שלכם???

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי נוסעת,
במיוחד שבצימרים הרבה פעמים אין מרחב מוגן.
והם הרבה פעמים בקתות עץ.

• תודה
Reactions: liv
  • הוסף לסימניות
וגם לא לוקחים בחורים לצימרים או למקומות שנהנים שם בזמן שחיילים נילחמים על חייהם כדי להגן עלינו!
אני לא חושב שזה כזה מתאים לצאת עכשיו!
לא מצד סכנה!
לא כולם בדרגתך
ללמוד שנה שלמה של המלחמה
בלי לצאת לחופש ,
גם החיילים יוצאים להתאווררות
ודווקא צימר זה נופש שלא דוקר להרבה אנשים בעיניים ..

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ על יערה מקום מדהים הייתי שם לפני שנתיים מומלץ
הייתי ממליץ על עייתא א שעב או כפר כילא זה לא רחוק משם והרבה יותר זול יש שם גם הרבה פעילויות אטרקטיביות לבחורי ישיבה מלא אקשן וכו' והנוף משגע.
(קניות לשבת וחג אפשר בבירות כרגע מוגן שם בחסות הסנילי)

• הוסף לסימניות
1729008767080.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה