טיול נופש מאורגן באילת,

• הוסף לסימניות
שלום,
אנחנו מבררים לגבי נופש מאורגן לוג באילת,
אנחנו מטלבטים בין נופש של מרגליות,במלון אריאה,
לבי נופש של "נופשים בלב" במלון יו ספלאש ריזורט,
מישהו היה ויודע להמליץ או לא...

נשמח לכל מידע,

תודה מראש,

• הוסף לסימניות
שלום,
אנחנו מבררים לגבי נופש מאורגן לוג באילת,
אנחנו מטלבטים בין נופש של מרגליות,במלון אריאה,
לבי נופש של "נופשים בלב" במלון יו ספלאש ריזורט,
מישהו היה ויודע להמליץ או לא...

נשמח לכל מידע,

תודה

• הוסף לסימניות
מלון יוספלאש הוא מלון הכל כלול מפנק מאוד..
אין לי מושג איך הוא כשזה מאורגן...
וזה כמה דק מאילת
לאילת עצמה יש להם אוטובוסים בחינם לאורחי המלון

• הוסף לסימניות
מלון יוספלאש הוא מלון הכל כלול מפנק מאוד..
אין לי מושג איך הוא כשזה מאורגן...
וזה כמה דק מאילת
לאילת עצמה יש להם אוטובוסים בחינם לאורחי המלון
עוקבת ג"כ
איך החדרים שם?
נקיים? נעימים? מפנקים?

• הוסף לסימניות
מה זה הכשרות של הרב אליהו רוטנברג?
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת אם שווה לנסוע אם תמר נופשי לאילת במלון וורט ?
או שזה גרוע?
כי שמעתי המלצות רק על מרגליות ונופשים מהלב
לא נשאר לנו מקום במרגליות
שלחי לי הודעה בפרטי, יש לי המון מה להגיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה