דרוש מידע נופש משפחות מאורגן- לא במלון דוקא

• הוסף לסימניות
אשמח אם למישהו יש מידע ומספרי טלפון של אנשים שמארגנים נופשים בבין הזמנים,
בסביבות ה300-450 ללילה,
כולל תוכניות ואוכל.
אני לא מחפשת מלון דוקא-טוב לי גם כפר נופש וכו'.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
התכוונתי למחיר לבנ"א יחיד כמובן

• הוסף לסימניות
תבררי על גבעת וושינגטון- קרובת משפחתי היתה כבר יותר מפעם אחת ונהנתה מאד.

• הוסף לסימניות
אני בדיוק באמצע בירורים על נופש מאורגן והמחירים ממש בשמים :(

רוב הנופשים מתחילים מ- 500 ש"ח ללילה למבוגר.
זה יוצא כמה אלפים טובים למשפחה עם ילדים ל 5 ימים. (כמה אלפים טובים = מעל 7,000 .....)

יש משהו בירושלים שאולי יתאים לך מבחינת המחיר 077-4667864
מדובר במבנה של ישיבה.

• הוסף לסימניות
ביד בנימין זה סדר הגודל של המחירים, ומאוד מאוד נחמד שם.

• הוסף לסימניות
א:(

רוב הנופשים מתחילים מ- 500 ש"ח ללילה למבוגר.
זה יוצא כמה אלפים טובים למשפחה עם ילדים ל 5 ימים. (כמה אלפים טובים = מעל 7,000 .....

.
מי אמר שצריך 5 לילות? אני חושבת שמי שבאמת מרגיש שצריך לצאת וחשוב לצאת אפשר גם להספתק ב 2 לילות-שזה אומר 3 ימים, עד שמתארגנים וכו ' כבר כל השבוע הולך על זה
(אני מכירה משהו מקרובי משפחתי שהרבה פעמים אומרים שאין להם כסף וכו' אבל כשהם יוצאים לנופש תמיד ילכו הרבה ימים ביחס ליכולת-אני כל פעם לא מבינה מחדש מה רע ב 2 לילות בחופש או לילה אחד לזוג-באמצע שנה)

• תודה
Reactions: bbr
  • הוסף לסימניות
אני לא מדברת על מי שאין לו יכולת, ובכ"ז הולך.

את צודקת שאפשר ללכת גם ל-2 לילות, ובכל זאת, אני מרגישה שעד שאני יוצאת לנופש פעם בשנה אני רוצה באמת לנפוש טוב. (במיוחד שלארגן מזוודות וליסוע לצפון זה גם התארגנות אז אני רוצה שזה יהיה לכמה ימים טובים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה