חשוב לי ארוחות טובות ומסודרותעל חצי פנסיון עם שתי ילדים במקום טוב לוקחים לא פחות מ- 1800 ללילה.
דחוף לך פנסיון מלא?
חצי פנסיון זה אומר ארוחת בוקר מפוצצת ומגוונת,חשוב לי ארוחות טובות ומסודרות
אחרת עדיף לי להשאר בבית
אההחצי פנסיון זה אומר ארוחת בוקר מפוצצת ומגוונת,
בצהרים קפה ועוגה וכדו' וארוחת ערב בשרית שמתחילה באזור שש בערב.
בן אנוש סביר לא יכול לצרוך יותר מזה אא"כ הוא ממש יתאמץ.
כל שכן ילדים שגם חצי פנסיון זה יותר מידי בשבילם.
אשמח מאוד לשמוע איפה מצאתם ב1800 ללילה? אני הכי זול שמצאתי היה 2400 פלוס. ורוב המקומות 3200 פלוסעל חצי פנסיון עם שתי ילדים במקום טוב לוקחים לא פחות מ- 1800 ללילה.
דחוף לך פנסיון מלא?
מלון עדן אין בזכרון יעקב נופש שע"י משפחת בריז בכשרות שארית.אשמח מאוד לשמוע איפה מצאתם ב1800 ללילה? אני הכי זול שמצאתי היה 2400 פלוס. ורוב המקומות 3200 פלוס
סליחה! התכוונתם עם שני ילדים לא עם ארבע כמו פותח האשכול.מלון עדן אין בזכרון יעקב נופש שע"י משפחת בריז בכשרות שארית.
אין לי נסיון אתם אבל מהתרשמותי מדובר בנופש איכותי.
אין לי מושג אם עדין רלוונטי, הם פרסמו לפני שבועיים בחזק.
כתבתי.סליחה! התכוונתם עם שני ילדים לא עם ארבע כמו פותח האשכול.
אבל אם אני לא טועה כל ילד הוא באזור 400 ש"חעם שתי ילדים
עוד שני ילדים זה עוד 800 ש"ח זאת אומרת 2600 לפחותכתבתי.
אבל אם אני לא טועה כל ילד הוא באזור 400 ש"ח
זה עדיין יוצא מהזולים שכתבת.
הכי זול שמצאתי היה 2400 פלוס.
זאת אומרת 2600 לפחות
אני מסכים שזה עדיין יקרזה עדיין יוצא מהזולים שכתבת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים