דרוש מידע נופש נשים בקיבוץ לביא "הכח שבך"

• הוסף לסימניות
איזה הכשר יש בלביא? זה בכלל מהדרין?

• הוסף לסימניות
1667843450086.png

• הוסף לסימניות
מנסה שוב את מזלי...
מכירות נופש זוגות שעושים לפעמים סירוטה,
הם קוראים לזה "הכח שבך".
אני רוצה לדעת אם הם אמינים...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה?אני רוצה לסגור על נופש ולא יודעת אם הם אמינים?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
מישהי התנסתה בנופש לזוגות שלהם?

• הוסף לסימניות
הקבלות אושרו בקופה?
אם כן- באיזו קופ"ח את?

• הוסף לסימניות
זה של יוכי סירוטה והיא מוכרת בכל הקופות עם התעודה שלה בכללית נכנסים לקישור הגשת בקשה להחזר כספי ובתוך הבקשה אחד מנותני השירות זה יוכי סירוטה....

• הוסף לסימניות
משהי יודעת על שבוע הבא???
ו ז ח אדר תשפו???
מה עוד אתם יודעים עליהם?? על סירוטה???
קצת מלחיץ לשלם מעל 1000 ש"ח לפני שבאים ויודעים שזה אמין ??
הם שנים בתחום???
רוצה דחוף תשובה - אני רוצה לסגור איתם!!!!
אם אפשר לשלוח לי עליהם פרטים ברורים למייל האישי שלי
איך זה עובד שאני משלמת הכל להם ולא למלון????
vmiri2001 שטרודל גימייל קום
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יש מישהו במאוחדת שלא קיבל?
לא משנה מה הסיבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה