מלון נופש נשים עם גלים תיירות ונופש לקבוצה של עובדות מחפשות המלצות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איך הרמה של האוכל ונקיון?
האם עדיף את קיסר בטבריה או לאונרדו בים המלח?
או משהי מכירה נופש אחר מוצלח יותר?
כל המלצה תעזור לי...

• הוסף לסימניות
לאונרדו ים המלח נראה לי ברמה גבוהה יותר - מבחינת המלון עצמו
והאוכל שם - ברמה מטורפת - לא נתקלתי במשהו כזה בשום מקום אחר

• הוסף לסימניות
תודה,
וגלים משהי כבר היתה בנופש שלהם ויכולה להמליץ?

• הוסף לסימניות
תבדקו את המיזוג בלאונרדו ים המלח
שנה שעברה היינו שם היה גרוע ממש

• הוסף לסימניות
לאונרדו אוכל ברמה מאד גבוהה אבל גם העומס גבוה מאד אף הוא- (ממתינים למעלית מלא זמן ...חדר אוכל צפוף...)
קיסר טעים מאד ומשובח גם כן , ויש מעלה שהוא צמוד לטבריה - על כל המשתמע- כינרת, קברי צדיקים, וכו'.

• הוסף לסימניות
יש גם את מרגליות במלון דן בירושלים
משהי היתה וממליצה? מה עדיף?

• הוסף לסימניות
אני מכירה את גלים, נסעתי איתם כמה פעמים לקיסר טבריה, ולאונרדו ירושלים( נראה לי שהשנה אין)
המיקום של קיסר פצצה על הטיילת שניה מהחוף הנפרד.
הם דואגים כל הזמן לתוכניות עדכניות, האוכל בקיסר ברמה טובה - לא הייתי אומרת 5 כוכבים.(כל שנה היה רמה אחרת)
בגדול הם חברה טובה.

• הוסף לסימניות
לצערי ההנהלה כאן מחקה פוסט שלם שבו כתובות עדויות מהשטח של נופשות שסבלו מחום בלתי אפשרי בחופשה של גלים תיירות, לצד כאלו שנהנו ופירגנו. כנראה שגלים תיירות מפחדים מאד מהנזק שנגרם להם (ובצדק) אבל חשוב שקהל הנופשים ידע ויזהר.

• הוסף לסימניות
כל אחד והמזל שלו.. לא יפה לקטרג היה חם וכו' הכל תלוי במבט שנה שעברה נסעתי איתם ממש השקיעו אוכל ברמה , תוכניות, מאד נהננו אי אפשר לאומר שלא היה עמוס היו באמת צריכים לחכות אחרי האוכל ותוכניות במעליות אבל תלוי איך לוקחים את זה העיקר חופשה נעימה ומועילה!

• הוסף לסימניות
עדיין לא הייתי איתם בנופש אבל כן היתה לי טעות עם התאריכים רשמתי קבוצה של נשים לנופש היום במקום בשבוע הבא והתברר לי רק עכשיו והם סידרו לי מקום חדש בנופש של שבוע הבא והתיחסו מדהים מדהים מדהים
לצערי ממש לא מובן מאליו

• הוסף לסימניות
אני אישית הייתי עם גלים בחורף האחרון בלאונרדו ים המלח,, נהניתי עד הגג!
אוכל, רמת התוכניות, ניקיון, מיזוג , ממש הכל!!!
ממליצה בחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה