נופש משפחתי נופש עם המשפחה - סיפור יקר ומסובך | גם אצלכם???

מצב
הנושא נעול.
אין שום סיכוי שזה יוצא לו יותר זול, גם אם הוא לוקח איזה בקתה בהרים בזול וסוחב איתו את כל האוכל מהארץ, רק כרטיס טיסה זה לפחות 500 דולר לכל אחד מעל גיל 2. וכמובן לשכור רכב וכו וכו
זה כן יכול לצאת יותר זול,
רק שימי לב שההשוואה היא מול שבוע בכינורות.
מי שהחלופה שלו זה שבוע בכינורות, שיטוס להנאתו בלי להצטדק.
(אגב, זה יכול להיות פחות מ500 דולר אם הוא הזמין לפני שנה)

קל מאד לכתוב
קשה לבצע

מה כ"כ קשה?
חוץ מלהכין אוכללכולם (לוקח לי אתתחוש הנופש משמעותית.למרות שעושה את זה)
חמוד שאנשים כותבים פה שאם הסבא וסבתא משלמים אז כולם מרוצים.
שמעתי מספיק נשים שספרו על קיטורים ופוליטיקות משפחתיות גם כשהכל שולם ע"י הסבא/סבתא.
מי קיבל את החדר הדפוק בלי השירותים,
מי דחסו אותו בחדר עם 4 ילדים גדולים ואילו זה עם ה5 קטנים נתנו עוד חדר...
למה עשו שעות שמותאמות לקטנים/גדולים
למה אין מספיק אוכל וכולם רעבים
למה תמיד ההוא משתמט מעבודה והיא מסתגרת בחדר?

וכו וכו.

ברור
ככה זה כשמקבלים בחינם

ואיך מרגישים אלו שלא יוצאים?
זה שאלה ודיון חשוב.
אפשר להניח שהם לא מאושרים מזה.
אבל האם זה משהו שאני צריכה לקחת במערך השיקולים?
בראש העדיפויות שלי לדאוג לילדים שלי ולצרכים שאני חושבת שאני רוצה לספק עבורם, בודאי שאני צריכה גם לראות צרכים של סובבים שלי אחרת אף אחד לא ירצה לצאת איתי. וברגע שיוצאים כמה משפחות כל אחד מותר על משהו, ומי שלא מסוגל לא מגיע.
אבל האם אני צריכה להתאים לכולם? ואם יש משפחה שהאבא שם לא סובל את הרעש? או שהאמא מאד איסנסטית ולא מסוגלת להיות בארוע הזה. אז וואלה הילדים שלהם עצובים מאד. אבל זה ענין שלי? אני באמת שואלת.
יתכן שפותחת האשכול כונה לאיך מרגישים אלו שלא יכולים להשתתף מסיבות כלכליות. אז אין אצלינו יותר עשירים או פחות יש סדרי עדיפויות ואני מכבדת את כולם וסומכת עליהם שיתנו לילדים שלהם כפי שהם חושבים לנכון.
בכל מקרה אין ספק שנופשים משפחתיים מעלים המון נושאים מורכבים.. אהבתי מי שאמר שנפגשים בסוכות כדי להשלים מהנופש :)

אגב במשפחה של בעלי. כמה שנים עשינו רק גיבוש של יום / יציאה משותפת בבין הזמנים אב.
ובשביל הנופש המשפחתי יצאנו לחמישי - שישי - שבת בחודשי החורף.
משמעותי ממש מבחינת המחיר.
ולגיבוש המשפחתי שלום...

כי זה נופש מ-ש-פ-ח-ת-י-!
2 זוגות על אמבטיה זה ממש נורא? אז תחזרי שניה הביתה תתקלחי ותחזרי. מה את עושה פרובוקציות?! שירותים אישי, אמבטיה אישית, חמודה את בבית אחד עם כווולם!
לא מתאים לך? יום טוב לך..- פירוש: לא מתחננת. מה לא מובן?
ואם היו שם טלוויזיות וסרטים חופשי, בשביל נופש משפחתי היית מקריבה את זה?????
או לחילופין מקקים, מקלחון דלוח אחד לארבעים איש ודרגשי עץ לשינה.
בשביל נופש משפחתי. אל תהיו כבדים!

2 זוגות על אמבטיה זה ממש נורא? אז תחזרי שניה הביתה תתקלחי ותחזרי. מה את עושה פרובוקציות?! שירותים אישי, אמבטיה אישית, חמודה את בבית אחד עם כווולם!

אפשר לחפש מקום עם ביתנים נפרדים.
יש, בכל מיני מקומות בארץ.

עלויות גבוהות יותר.
עניין של סדר עדיפויות. היא הייתה מוותרת על הבריכה ומעדיפה מקום שיש בו קצת פרטיות.
רק מה, לטעמך האישי עדיף בריכה חפורה ולא רק בריכת עמודים, ולכן היא הופכת לפרובוקטיבית (מה?) כי היא רוצה שירותים נפרד מכל האחיינים.

אני חושבת שמי שמחפשת תוכנית לנופש משפחתי יכולה לקחת את השרשור פה ולהקריא/להמחיז /להציג...
תאמינו לי יהיה מעניין:)
אותי מענין אם יש כאן ניקים עם דעות סותרות שמגיעים מאותה משפחה :unsure:

זה שאלה ודיון חשוב.
אפשר להניח שהם לא מאושרים מזה.
אבל האם זה משהו שאני צריכה לקחת במערך השיקולים?
בראש העדיפויות שלי לדאוג לילדים שלי ולצרכים שאני חושבת שאני רוצה לספק עבורם, בודאי שאני צריכה גם לראות צרכים של סובבים שלי אחרת אף אחד לא ירצה לצאת איתי. וברגע שיוצאים כמה משפחות כל אחד מותר על משהו, ומי שלא מסוגל לא מגיע.
אבל האם אני צריכה להתאים לכולם? ואם יש משפחה שהאבא שם לא סובל את הרעש? או שהאמא מאד איסנסטית ולא מסוגלת להיות בארוע הזה. אז וואלה הילדים שלהם עצובים מאד. אבל זה ענין שלי? אני באמת שואלת.
יתכן שפותחת האשכול כונה לאיך מרגישים אלו שלא יכולים להשתתף מסיבות כלכליות. אז אין אצלינו יותר עשירים או פחות יש סדרי עדיפויות ואני מכבדת את כולם וסומכת עליהם שיתנו לילדים שלהם כפי שהם חושבים לנכון.
בכל מקרה אין ספק שנופשים משפחתיים מעלים המון נושאים מורכבים.. אהבתי מי שאמר שנפגשים בסוכות כדי להשלים מהנופש :)
לא כ-זה פשוט,
אם יש משפחה שכולם רוצים, חוץ מזוג אחד.. שממש לא בעניין, זה עושה את העסק הרבה פחות נעים,
זה שונה כמובן מ 3-4 זוגות שמתארגנים איך שמתחשק להם
אבל נופש מפחתי של כולם כולם, חוץ מזוג אחד.. פחות נעים.

כי בנופש לא ניתן לרצות את ההוא עם הרף הגבוה ביותר.
זה נופש משפחתי לא זוגי.
אנחנו לא עושים נופש כמו חלק שכתבו כאן, במקום מוזנח שהדבר היחיד שטוב שם זה המזגן..
אלא נופש חמוד באמת! וזה שאין לך יחידת הורים לא מצדיק להתפרצף ולאיים שלא תבוא.
אף אחד לא "מאיים"
את עושה נופש שמתאים לך, וחושבת לכפות עליהם לבוא?!

זכותך לעשות נופש חמוד באמת
כותב לחשוב שהוא מוזנח ולא לבוא.
פשוט מאוד..

אצלינו המשפחה מונה ב"ה כמאה איש (אברכים ב 100 % ב"ה)
הסבא סבתא משלמים מתחם זול ומכוער (מזגן טוב..) והזוגות תוכניות ואוכל (כמובן שום דבר לא מבחוץ..)
איפה המקום המכוער הזה וכמה אתם משלמים? מעניין גם אותנו בתור משפחה אברכית ענפה, בלעה"ר.

עניין של סדר עדיפויות. היא הייתה מוותרת על הבריכה ומעדיפה מקום שיש בו קצת פרטיות.
רק מה, לטעמך האישי עדיף בריכה חפורה ולא רק בריכת עמודים, ולכן היא הופכת לפרובוקטיבית (מה?) כי היא רוצה שירותים נפרד מכל האחיינים.
😂😂😂
היא זו שהתעקשה כל שנה על בריכה חפורה.. לא אני.
והשנה התווספה הדרישה של יחידת הורים.
את יודעת מה זה צומי? זו התשובה.
מבטיחה לך שהיא מחכה לתחנונים.. אבל זה לא יקרה.
שנה הבאה שתהיה יותר חכמה. היא יודעת שהיא הפסידה בגדול.

מה זאת אומרת?
ממה שהבנתי למשפחות עם הילדים אין כסף לחופשה,
הדודה הרווקה עובדת ומרוויחה ורוצה לצאת עם ההורים האחים והאחיות ביחד לנופש,
היא מוכנה לשלם את זה,
מה הבעיה פה?
שהמשפחות ישלמו כסף שאין להם? שלא יסכימו לצאת לחופשה? מה את מצפה מהם בדיוק?
אין שום בעיה, אם הבחורה רוצה את זה לבריאות,
זה פשוט צרם לי זה הכל,
הראיתי לכמה חברות רווקות מהעבודה את הנאמר והן פשוט הזדעזעו עד עמקי נשמתן.

אין שום בעיה, אם הבחורה רוצה את זה לבריאות,
זה פשוט צרם לי זה הכל,
הראיתי לכמה חברות רווקות מהעבודה את הנאמר והן פשוט הזדעזעו עד עמקי נשמתן.
חד משמעית לא מגיעה לבחורה הרווקה עונש.
הרי בסופו של דבר היא תעבוד הכי קשה לרצות את כולם/לוותר את החדר/לישון עם האחינים וכו וכו...

חד משמעית. לא מגיע לבחורה הרווקה עונש.
הרי בסופו של דבר היא תעבוד הכי קשה לרצות את כולם/לוותר את החדר/לישון עם האחינים וכו וכו...
משא"כ בנידון דידן שהיא התנדבה מרצונה.

😂😂😂
היא זו שהתעקשה כל שנה על בריכה חפורה.. לא אני.
והשנה התווספה הדרישה של יחידת הורים.
את יודעת מה זה צומי? זו התשובה.
מבטיחה לך שהיא מחכה לתחנונים.. אבל זה לא יקרה.
שנה הבאה שתהיה יותר חכמה. היא יודעת שהיא הפסידה בגדול.
ועדיין אני בטוחה שיש דברים שלך חשובים.
ואני חושבת שבמקום להשאיר לה להיות יותר חכמה אם באמת חשוב לך שהיא תגיע תתני לה את ה״צומי״ הדרוש ותראי לה שלפחות אכפת לך ממה שהיא רוצה. אף אחד לא מדבר על תחנונים.
אם ניסית פעם לתת לה לנסות למצוא מתחם שמתאים לדרישות שלה בתקציב הדרוש - יש לך קייס.
אבל אם לא, מאוד מעניין אותי (באמת!) לשמוע מה כן ניסית כדי לגרום לה לבוא מלבד להתחנן, ומלבד לדבר עם כולם על זה שהיא לא מגיעה כי היא צומיסטית. רק לי הגישה שלך נשמעת קצת מתנשאת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה