- הוסף לסימניות
נו נואם הם אומרים שהם לוקחים רק זוגות עם קצת ילדים זה מאוד מובן
נו נואם הם אומרים שהם לוקחים רק זוגות עם קצת ילדים זה מאוד מובן
מובן לזוגות עם קצת ילדים...אם הם אומרים שהם לוקחים רק זוגות עם קצת ילדים זה מאוד מובן
לא להיות פולניהמובן לזוגות עם קצת ילדים...
ממש לא הרגשה הגונה,
אפשר לחתוך בין נשואים לרווקים
אבל לא בין הנשואים עצמם לפי מספר ילדים.
נו נו.ורק אני מרגישה שמה שהתכוונה פותחת האשכול הוא משהו אחר?
בעיני, פותחת האשכול תיארה נופש משפחתי של משפחה גרעינית קטנה ונחמדה
אה, מה, לאחרונה הצטרפו 2 זוגות למשפחה
והמצב הזוצ''י, שלא הכירו, מנקר את עינהם של הרווקים הבוגרים:
נכון, כולם באו יחד,
אבל,
הם, הזו''צ, יוצאים בערב לבד, איזה כיף (וואו וואו, לכו תדעו איך הם מבלים...)
הם ילקקו בצוותא, לעיני כולם, מגנום שקנו לעצמם בקיוסק היקר בחניון בסוף המסלול (מה הבעיה? אם זו פחות או יותר ההוצאה היומית שלהם)
אף אחד לא יבקש בלחץ\יציב להם עובדה ללכת ב9:30 בבוקר לקנות חלב
ואף אחד לא ידרוש מהם לפרק תיקים של כככללל המשפחה כשכולם, באמת כולם, חוזרים עייפים ומוזנחים
(הם ממהרים להימלט לחדר, שם יש להם גם אמב''ש פרטי ביחידת הורים שקבלו, כי הם זו''צ)
בקיצור, הם כן באו, וזה נחמד ומרענן,
אבל יש להם פריווילגיות משלהם, וזה דורש חשיבה מחדש.
ורק אני מרגישה שמה שהתכוונה פותחת האשכול הוא משהו אחר?
נכון, כולם באו יחד,
אבל,
הם ילקקו בצוותא, לעיני כולם, מגנום שקנו לעצמם בקיוסק היקר בחניון בסוף המסלול (מה הבעיה? אם זו פחות או יותר ההוצאה היומית שלהם)
ואף אחד לא ידרוש מהם לפרק תיקים של כככללל המשפחה כשכולם, באמת כולם, חוזרים עייפים ומוזנחים
(הם ממהרים להימלט לחדר, שם יש להם גם אמב''ש פרטי ביחידת הורים שקבלו, כי הם זו''צ)
לא ראיתי טעם להתווכח מכאן,בלת’’ק.
חייבים לצאת לנופש משפחתי כל הנשואים?
מה רע בערב אחד? נפגשים באיזה גינה , מביאים/ מזמינים אוכל, וזהו.
ומה את רוצה שיעשו עם זה?ורק אני מרגישה שמה שהתכוונה פותחת האשכול הוא משהו אחר?
נכון, כולם באו יחד,
אבל,
לא דחוף להם לארגן היום יציאה ולאן, כמו הרווקים שבחבורה,
יוצאים למשהו שמתאים להם? יבואו ברגע האחרון (כי הם לא צריכים לארגן את האוכל ליציאה).
לא יתאים להם- הם לא יתגמשו ולא יבואו, כי מקסימום הם יצאו כבר לבד. מה רע?
העליתי תמונת מצב. לא הבעתי דעה.ומה את רוצה שיעשו עם זה?
שיתנו פריווילגיות? שלא יתנו?
הם זו"צ וזהו.
והאם כל הזוצי"ם בעולם הם אותו דבר?
והאם חכם להפגיש לכמות נכבדה של ימים את הזו"צ הנשוי שנתיים ומבלה היטב, עם הזו"צ הנשוי שנה ובקושי יודע איך להעסיק זה את זו? (וכשזה להפך?...)
אלו החיים.
משפחה עם נשואים עוברת תהליך של הרבה משפחות קטנות, עם צרכים שונים, עם קשיים שונים,
(רק אצלנו יש משפחה אחת עם הילדים שלו-הילדים שלה,
אח שמתמודד עם ילד ADHD מורכב,
ועוד...?)
אם בנופש ואם בשבת רגילה,
הגיע הזמן להבין- הנתונים השתנו. בואו נראה מה מתאים לנו לעשות איתם עכשיו.
יכולה בבקשה להביא את הלינק לאשכול שכתבת?לא ראיתי טעם להתווכח מכאן,
אבל זאת בדיוק דעתי.
להורים הרבה יותר זול לצאת רק עם הילדים בבית. גם אם זה רק רווק אחד. למה לא?
בשביל הכיף, קל ופשוט יותר להיפגש פעם/פעמיים בחופש, לטיול ארוך או סתם בפארק. (כתבתי באשכול אחר רשימת רעיונות איך לארגן טיול כזה, מנסיון.)
מאד תלוי במשפחה, אבל כשהנשואים הם כבר משפחות בעצמם, ואולי עוד קודם,
במקום להילחם בצרכים האישיים של כל אחד, בנוחות שלו ובמה שנחשב בעיניו נופש-
בואו תארגנו משהו קליל שנחמד לכולם.
נופש של 3 ימים זה באמת דבר שלא קל להתאים אותו ל-7+ משפחות בו זמנית.
יכולה בבקשה להביא את הלינק לאשכול שכתבת?
ואם יש למשהו פה רעיון לתוכנית משפחתית, אני יותר מאשמח..: )
תודה רבה!
www.prog.co.il
האמת הרמת לי להנחתה...הגעתי לרחוב. הכל היה אפוף עשן מחניק. ניסיתי להתקרב רציתי לראות מה נשרף ואיפה. התקרבתי, המראה היה מזעזע, דירה עולה באש, לוחמי האש נלחמים, ובני הבית עומדים מתחת. האב מירר בבכי בצד. "הבית שלי' שמעתיו ממלמל בין היללות. ואז, ראיתי מחזה מוזר. בצד עמד אחד מבניו, בחור, עם דף מוצמד לאחד הקירות לצורך כתיבה, ופלאפון צמוד לאוזנו. התקרבתי כדי לשמוע על מה הוא מדבר. וכך התנהלה השיחה. "רגע, מנחם אפרים דוד ויונתן הודיעו שהם מגיעים לטיול, אז מי בעצם עדיין לא הודיע?" השתוממתי. הבית שלו נשרף, אבא שלו ממרר בבכי על ביתו שמתכלה באש, והוא עם טיול עכשיו?? שאלתי אותו מה הסיפור, והוא ענה לי. "מה אני אעשה? עוד רגע בין הזמנים, זה הזמן שלי לארגן את זה!" אמר כשלצידו אביו ממשיך בבכיו המטלטל. הייתי מזועזע עד עמקי נשמתי. ואז הבנתי. זה בדיוק כמו שאנחנו מתנהגים בתשעת הימים ובתשעה באב, אותו מקרה, אותה התנהגות, אותה טענה מזוויעה!
(סורי על התוכחה)
מנסים לעשות איחוד משפחות לתיקון שנאת חינםהגעתי לרחוב. הכל היה אפוף עשן מחניק. ניסיתי להתקרב רציתי לראות מה נשרף ואיפה. התקרבתי, המראה היה מזעזע, דירה עולה באש, לוחמי האש נלחמים, ובני הבית עומדים מתחת. האב מירר בבכי בצד. "הבית שלי' שמעתיו ממלמל בין היללות. ואז, ראיתי מחזה מוזר. בצד עמד אחד מבניו, בחור, עם דף מוצמד לאחד הקירות לצורך כתיבה, ופלאפון צמוד לאוזנו. התקרבתי כדי לשמוע על מה הוא מדבר. וכך התנהלה השיחה. "רגע, מנחם אפרים דוד ויונתן הודיעו שהם מגיעים לטיול, אז מי בעצם עדיין לא הודיע?" השתוממתי. הבית שלו נשרף, אבא שלו ממרר בבכי על ביתו שמתכלה באש, והוא עם טיול עכשיו?? שאלתי אותו מה הסיפור, והוא ענה לי. "מה אני אעשה? עוד רגע בין הזמנים, זה הזמן שלי לארגן את זה!" אמר כשלצידו אביו ממשיך בבכיו המטלטל. הייתי מזועזע עד עמקי נשמתי. ואז הבנתי. זה בדיוק כמו שאנחנו מתנהגים בתשעת הימים ובתשעה באב, אותו מקרה, אותה התנהגות, אותה טענה מזוויעה!
(סורי על התוכחה)
ההורים שדדו בנק???תמיד שמעתי את הסיפורים האלה מבחוץ ונחרדתי
הייתי בטוחה שמשהו לא בסדר במשפחות האלה...
עד ששנה אחת ויחידה, בפעם הראשונה והאחרונה, יצרנו נופש משפחתי
הנופש הזה פגע באיחוד המשפחתי. אין לי דרך אחרת לתאר.
חושבת שהדרך היחידה לקיים נופש משפחתי שמרוצים בו היא נופש במימון מלא של ההורים ובשליטה מלאה שלהם על התכנים.
לא הבנתי למה יוצאים?לא מצליחים להגיע לשום מסכנה ניסינו לדבר בינינו אבל פשוט התייאשנו כי כל אחד רוצה משהו אחר
כל זוג יש לו את הרעיונות שלו, זה רוצה שהנופש יהיה מותאם לילדים, זה במשפחה שלו היו הולכים למקומות מטורפים, זה רוצה זמן עם אשתו וזה פשוט רוצה לנוח... (כמובן לא חושבים על הפרקטיקה - מחיר, מסוגלות של אנשים נשים וטף, רק כל הזמן חושבים למה לא זה למה לא זה...) אף אחד לא באותו הראש, כמובן שיש גם את ההורים שלי שמעדיפים פשוט לשבת במזגן ברוגע. זה יוצר אוירה עכורה שזה בסדר, תמיד היו דברים מאין אלו אבל בגלל שזה נשואים... לא עוברים את זה, הזוג הזה בורח לחדר הזוג השיני שם את הילדים לישון מעוצבן והזוג השלישי יצאו לבד לאן שהוא... כשזה הרווקים אפשרי לדבר ישירות ההורים יכולים לתקשר עם הילדים ויש תקשורת, כשזה כל זוג לעצמו והרווקים לעצמם... המצב כבר שונה אי אפשר לתקשר אפילו אם כולם באותו החדר וכמובן אם כל זוג בחדר שלו והרווקים בסלון חסרי עצה... זה נהיה פשוט בלתי נסבל ההורים גם מתעצבנים מחוסר התקשורת - כל הנופש פשוט הופך לחוסר תקשורת אחד גדול, עצבים, בכיות, והפגנות.
גם זה מאוד קשה להגיע למשהו שמתאים לכולם כולל הילדים וההורים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //