- הוסף לסימניות
הפער הוא עצום ורב
אין השוואה בכלל!
אין השוואה בכלל!
זה שמדובר באכסניית נוער, זה ידוע ומפורסם. זה מופיע גם בפרסומים וגם בזמן הרישום, ומי שזה לא מתאים לו באמת מוזמן ללכת למלון.דיס לגמרי!!
הייתי באווירה השנה.
הם עשו בפוריה ביער ובעוד כמה מקומות
אני לגמרי באה להזהיר את האנשים-ולא מתוך רוע, אלא מתוך רחמים על האנשים שנמצאים שם-
משלמים הון!! על מה? על אוכל של בית חולים וחדרים של אנ"א (אכסניות נוער ישראליות)!!!!
עלה לנו 1500(!!!) ש"ח ללילה, נכנסו למלון שילמנו והגענו לחדר.
חדר קטן אין כל קשר בינו לבין חדר של מלון. ראינו את האוכל ואת החדר ולא רצינו להשאר שם.
רצינו לבטל עסקה וללכת למלון אחר-מלון ברמת ליגה!!!! שעולה 200 ש"ח יותר(!!!)
הם לא הסכימו לבטל עסקה-הכריחו אותנו להישאר שם בגלל שהיינו בחדר שעה(!!!!)
הבעלים של אווירה אפילו לא באה להגנתינו והתנגדה בתוקף לבטל עסקה.
לא היה שום מים וכוסות לשתות בלובי!! כלום! ביקשנו אמרו לנו יש בחדר-מה היה בחדר? כיור בשירותים....
בעקבות הסיפור פספסנו את ארוחת הערב ולא החזירו לנו גרוש!! למרות שביקשנו-כי לא אכלנו כלום
לאחר מכן התברר שטוב שלא אכלנו....
הגענו לארוחת בוקר-הרגשתי בית יולדות בבית חולים, אוכל נורא!!! אין שפע, בבית יש יותר אוכל ויותר טרי
והכל מרגיש כאילו בשלו את זה לפני יומיים...
אבל על הכל עלה המחיר!!! 1500 ללילה!?????? זה שיפלות שלא הייתה כמוה!!! על מה???????????????
יש מלונות ברמה בסטייל עם שפע חדרים טובים בריכה-(ששכחתי לציין שלא היתה כמובן), במחיר כזה!!!!
אז על מה אנשים משלמים?????? באמת תמימותם של אנשים טובים הפילה אותם בפח של "נופש אווירה"
עוד נופש כזה ואבדנו....
מציינת כי האכסניית נוער הנ"ל לא מטופחת והכל פתוח בחום טברייני של 50 מעלות חום!!!
מקווה שזה יעזור למשהו-ויפסיקו לנצל את תמימות האנשים ולגבות מהם כסף על אכסניות נוער עם אוכל מזעזע!!!!
לא הייתי בפוריה ביער השנה, אבל הייתי בהודיות והתוכניה זהה פלוס מינוס, כך שלומר שלא היה שום תוכניות זה פשוט שקר.הייתי בהרבה מלונות ויש מלונות ברמה מאוד מאוד גבוהה!!! ואני לא סתם אומרת!!! מכירה מקרוב ממש
הלכנו למלון נדיר עם 2 בריכות, פינוקים הפתעות, תוכניות עד אמצע הלילה אוכל כמו שכתוב וחדרים מפנקים בעוד 200 ש"ח!!!
ולא היה שום תוכניות באווירה-כל היום ישבו כולם בלובי ושחקו משחקי קופסא, אווירה מדכדכת!!!!
לא בשביל זה אני באה למלון.
עם כל הכבוד!!
אני לא יודע איזה כשריות את מכירה, אבל לא בכל כשרות מביאים צוות מלא של שלושה משגיחים + משגיחים לפני להכשרה ושינוי כל חומרי הגלם, ופיקוח על כל המתחם ( שזה דבר שקיים רק בעדה החרדית וזהו )על ההכשר לקחת כ"כ הרבה???
גניבה לאור היום!!!
ואני מכירה מחירים של כשרויות-ממשהו במשפחה ממש קרוב
לא רלוונטי הכשרות
אין תוכניות-התוכנית היתה לשבת בלובי ולשחק משחקי קופסא, ומי מדבר על בריכה בכלל!!??? לא קיים!!
מדכדך...
....הפער הוא עצום ורב
אין השוואה בכלל!
זה דיי מעצבן ההתנשאות שלך על כל אלה שסובלים בכל מיני מקומות ''אכסניה של בחורים'',סתם מעניין כמה הם לקחו ללילה על הודיות?
זה ממש אכסנייה של בחורים...
סליחה אני הייתי השנה בהודיות אמנם החדרים לא מלהיבים אבל תוכניות מושקעות ואוכל טעים ואני ישמח שתציינו איזה מלון ברמה אפשר לקבל בעוד 200 שקל
לפי המחיר הייתם זוג עם תינוק זה באמת לא מתאים לכם זה מתאים למשפחות עם ילדים ששם הפער ממלון קלאסי הוא כמעט חצי מחיר
תודה רבה על הפידבקגם אנחנו היינו בהודיות השנה, עם המשפחה המורחבת וזו עם שניה שאנחנו חוזרים אליהם!!!
נופש מושקע מכל בחינה (לא צריכה בית מלון לחבר'ה השובבים שלנו...) מרחבי דשא אמיתיים (לא סינטטי...) שאפשר לנסוע בכל סוגי הבימבות והאופנים והקורקינט, אוירת כפר, תכניות ליגה חדשות אחת אחת, בריכה 4 שעות ביום לגברים וארבע שעות לנשים) - שעתיים פעמיים ביום!!!
אין זמן להשתעמם!!! רצים מתכנית לתכנית, האוכל ביתי ובשפע שאין דברים כאלה!!!
והכי חשוב - לא מרגישים את מזג האויר הלוהט של טבריה כי או שאתם במזגן או רטובים מהבריכה...
ממליצה ממש ממש בחום!
זה דיי מעצבן ההתנשאות של לקחת 1500 לזוג ללילה על אוכל זבל(סליחה על הביטוי) ומיטות של אכסניית נוער!!!זה דיי מעצבן ההתנשאות שלך על כל אלה שסובלים בכל מיני מקומות ''אכסניה של בחורים'',
זה מאוד כיף לומר את זה בתור זוג, אבל בוא נראה אותך שזה מה שיעניין אותך כשאת מגיעה עם חמישה ילדים קטנים
והדבר היחיד שיעניין אותך זה שכיף להם ויש להם תעסוקה כל היום,
וזה באמת הדגש בהודיות, על אוכל ופעילות מסביב לשעון ופחות על נראות החדרים, שכן... זה אכסניה של בחורים,
ולקחו שם יותר זול בפער מכל מקום אחר עם כזה רמה של אוכל ותוכניות.
ואם מה שדחוף לכם זה דווקא נראות החדר אז תחפשו בבוקינג...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים