הברסלבית נ נח נחמ נח
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
יש שם נוקיה 3210 ??
כמה עולה ??
ואם הוא טוב מה החיסרונות שלו??
כמה עולה ??
כן כמעט בכל חנות סלולר כשר יעשו לך את זה בעד 50 ש''חמה זה אומר? צריך לפרוץ אותו כדי שיקבל סים כשר?
יש ומקורי אבל אין לי מושג עליו כלום מניסיוןיש שם נוקיה 3210 ??
כמה עולה ??
תודה!!!
למה לא? לא נפתח לך כלום מאלי?תודה!!!
בעיקרון יש לי נתיב וזה לא נפתח
כן לא נפתח יש משהו לעשות עם זה??למה לא? לא נפתח לך כלום מאלי?
אם זה משהו דרך הסינון וכלום לא נפתח לך באלי צריך לברר עם הסינוןכן לא נפתח יש משהו לעשות עם זה??
תודה בכל אופןאם זה משהו דרך הסינון וכלום לא נפתח לך באלי צריך לברר עם הסינון
תלוי מצד מהתודה בכל אופן
ניראה לי שעדיף לקנות בארץ לא??
לא אכפת לי החותמת יותר האחריותתלוי מצד מה
מחיר הרבה יותר זול באלי אקספרס
אחריות מליאה וכן שיהיה כשר לגמרי עם חותמת זה בארץ
באמת לא משמעותי איפה ראית ב320267 ש''ח עכשיו בלי מבצעים ובלי קופונים
בארץ עכשיו ראיתי בסביבות 320 ש''ח
לא משמעותי תאמת
בבקשהבאמת לא משמעותי איפה ראית ב320
תודה רבה על העזרה!!
תשלחי לינק לשם ואבדוקיאווווווו דיין תקשורת לא נפתח אבל חיימקה נפתח ועכשיו ראיתי שם את החצי טאצ' החדש מכיר אותו מה אומר עליו??
יש אותו גם באלי? M5S משהו כזה
מה קרה? אמרת שנתן לך להיכנס לשםתשלחי לינק לשם ואבדוק
TIQ M5sתשלחי לינק לשם ואבדוק
לא מצאתיTIQ M5s
?האם יש אפשרות בסים רמי לוי להשאיר אופציה להודעות SMS ולחסום הכל חוץ מזה?
אין לי מושג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים