נוקיה 208, יש עדיין חדשים בשוק?

• הוסף לסימניות
הציעו לי לקנות מכשיר נוקיה 208 כשר חדש ב 380 ש"ח, נשמע הגיוני?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא ממליצה על המכשיר הזה..
C-2 יותר חזק!

• הוסף לסימניות
מסכימה איתך, אבל אני לא כל כך סומכת על המחודשים, ו C2 אני יודעת שאין להשיג חדש.
(למרות שראיתי מודעה של מישהו שמוכר חדשים ב 320 שקל, אבל אשרי המאמין...)

• הוסף לסימניות
לא נראה שיש חדש
אבל אפשר לחדש אותו מלא פעמים

• הוסף לסימניות
נוקיה 208 במחיר 380 זה מחיר ממוצע
הכי זול תוכלי למצוא 350 (עם ניוד וכו')

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם זה חדש , זה עם אחריות שנה של יורוקום.
מאד מוזר לי חדש בכזה מחיר היות וחדש עולה היום כ550 ש"ח. והנחה בניוד קווים לסלקום וכדו' של כ100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
לי היה מכשיר c-2 מקורי כמה שנים טובות..
לאחר שהוא שבק חיים, לא הצלחתי להתרגל לשום מכשיר.
קניתי את c-2 המחודש עם בטרייה של נוקיה המקורית (עולה הכי זול 50 ש"ח)
ולא את הבטרייה שהם נותנים...
והוא מצוין!!!!!!!!!!!!!!! שום דבר לא שונה בו.

• הוסף לסימניות
זה מחיר ממש זול. אבל כאמור תוודא שזה חדש ולא מחודש.

• הוסף לסימניות
בחנות אומרים שיש אחריות עם החשבונית, אבל לא אומר שזאת אחריות של יורוקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה