נוקיה 208 - ניסיתי לתקן ורק קלקלתי

• הוסף לסימניות
פתחתי את הפלאפון בשביל לתקן את היציאה של האוזניות שלא עבדה (תיקנתי בעבר והחזיק לכמה חדשים)

ובכן, לא רק שלא הצלחתי לתקן את האוזניות גם השמע בשיחה הפסיק לעבוד
אין שמע ואין אוזניות, ניתן לשחוח רק ברמקול

אשמח אם מישהו יאמר לי היכן נמצא הרכיב של השמע ומה יוכל להתקלקל בו

• הוסף לסימניות
פתחתי את הפלאפון בשביל לתקן את היציאה של האוזניות שלא עבדה (תיקנתי בעבר והחזיק לכמה חדשים)

ובכן, לא רק שלא הצלחתי לתקן את האוזניות גם השמע בשיחה הפסיק לעבוד
אין שמע ואין אוזניות, ניתן לשחוח רק ברמקול

אשמח אם מישהו יאמר לי היכן נמצא הרכיב של השמע ומה יוכל להתקלקל בו
הא?
ב208, חיבור האוזניות יושב בפאנל, ומתחבר ע''י שהפאנל יושב היטב במקומו. אין שם הלחמות או משהו. א''כ נשאלת השאלה - מה באת לתקן וקילקלת?
לגבי הספיקר הרגיל - אני חושב שהוא בנוי באותה הצורה, אבל איני בטוח.
אם לא תסתדר עד הערב, בל''נ אפתח מכשיר כזה ואבדוק.

• הוסף לסימניות
הא?
ב208, חיבור האוזניות יושב בפאנל, ומתחבר ע''י שהפאנל יושב היטב במקומו. אין שם הלחמות או משהו. א''כ נשאלת השאלה - מה באת לתקן וקילקלת?
לגבי הספיקר הרגיל - אני חושב שהוא בנוי באותה הצורה, אבל איני בטוח.
אם לא תסתדר עד הערב, בל''נ אפתח מכשיר כזה ואבדוק.
מישהו שלח לי היכן הרכיב
והוא אכן נמצא צמוד ליציאה של האוזניות

• הוסף לסימניות
מישהו שלח לי היכן הרכיב
והוא אכן נמצא צמוד ליציאה של האוזניות
ו...? הוא מולחם? אני חושב שלא, אבל לא בטוח.
אם הוא לא מולחם - תוודא שהוא יושב טוב במקום שלו, ושהברזלים הקטנים שצריכים לגעת בלוח הירוק כשהפאנל סגור אכן בולטים כדי הצורך.

• הוסף לסימניות
@אלישי נתן על זה הדרכה במתמחים טופ.הוא מאוד פעיל שם,כמו כמעט כל מומחי הנוקיה שפעם כתבו כאן ועברו לשם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה