נוקיה 208

• פותח הנושא שג
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מכשיר חדש עם הכשר ועד הרבנים

מישהו מכיר את זה? האם אין בזה באגים (כמו בC2)?

• הוסף לסימניות
יש לו כבר הכשר רשמי?
מה מחירו? [עם ההכשר]

• הוסף לסימניות
יש הכשר והמחיר הוא בסביבות 700 ש"ח

• הוסף לסימניות
האם הוא שווה את המחיר שלו?

• הוסף לסימניות
ראיתי אתמול בקול העיר שמחירו בסלקום הוא 699 שקלים.
זה מחיר דיי אטרקטיבי יחסי למחירים הרגילים שחברות הסלולאר גובות, וכזכור לכולם שבעוד שהc2 בחנויות הפרטיות מחירו היה 350-450, הם גבו 1000 שקל ויותר..
הם [קרי: חברות הסלולאר, ו... "וועדת הרבנים לענייני תקשורת"] קלטו את הקטע שהחרדים לא פראיירים, אז הם קיצצו את המחיר. אבל הוא עדיין יקר. אפשר להשיגו בפחות מחצי ממחיר זה.

אגב, לכל השואלים, יש לי E1200 שנקנה באייבורי [קרי: לא כשר], החליפו לו את הimei, וכעת הוא תומך כשר. ו... אי אפשר להכניס לו סים לא כשר!!!
כך שבמידה וישנה אפשרות להחליף את הimei של ה208 לimei כשר, כבר עדיף לקנותו בחנות רגילה, ולשנות לו את הimei, וכך הוא יהיה כשר לחלוטין ובחצי מחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כנגן המנגן;1266566:
לנוקיה אי אפשר להחליף IMEI.

בc2 אני יודע. אבל גם ב208 אי אפשר?
זה דין בנוקיה, או מה בדיוק?

• הוסף לסימניות
משהו יכול להעלות תמונה שלו?
אם יש כאן משהו שיש לו את המכישיר נשמח לשמוע המלצות.

• הוסף לסימניות
גם בבשר אתה חוסך בכסף וקונה אם הכשר מזויף {בבשר אפשר לחסוך הרבה יותר מאשר במכשיר פעם בכמה שנים}

ודי למבין מי עומד מאחורי וועד הרבנים.....

לשלם יקר על פלפון כשר זו הזכות שלנו

• הוסף לסימניות
המקצוען, תודה על הקישור.
האם ידוע לכם אם אני רוכשת את המכשיר מהרשת , ניתן להתאים אותן לסים כשר? לאיזה חברות?

תודה

• הוסף לסימניות
רכשתי אותו, מכשיר טוב
רק שאני לא מוצאת בהגדרות איפה משנים שיהיה שיחה מזוהה.
משהו יודע??

• הוסף לסימניות
up

• הוסף לסימניות
משהו יכול להעלות את התמונות מזאפ?
מה המעלות-חסרונות שלו? (של הכשר)
לאיזה חברות תקשורת הוא מתאים?

• הוסף לסימניות
בחנות של חץ בירושלים מוכרים את הנוקיה 208 הלא כשר ב400 ש"ח והוא פתוח לחברת אורנג' עם סים כשר (לגבי שאר חברות אין לי מידע).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוצלח;1267704:
גם בבשר אתה חוסך בכסף וקונה אם הכשר מזויף {בבשר אפשר לחסוך הרבה יותר מאשר במכשיר פעם בכמה שנים}

ודי למבין מי עומד מאחורי וועד הרבנים.....

לשלם יקר על פלפון כשר זו הזכות שלנו

אם אתה יודע לשחוט. אתה יכול לקנות פרה ולשחוט או שצריך הכשר?

• הוסף לסימניות
אמרו לי, שבינתיים אין להשיג את הכשר אלא הפתוח לחברת סלקום.

• הוסף לסימניות
המכשיר הזה מתאים רק לאורנג' כשר (או לשאר החברות ללא כשר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה