• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!

אבדוק בעוד חנות, ואם לא אצליח - אפנה שוב. ויש לי משפחה בביתר, אנחנו מגיעים מידי פעם.

• הוסף לסימניות
...בחזרה לנושא האשכול
יש לי נוקיה 215 ויש לו התנהגויות מוזרות

* לא מצאתי אפשרות לבטל נעילת מקשים
* לוקח לו זמן להעביר מסכים
* הוא פתאום יכול להתכבות
* א"א למחוק מספרים שהוקלדו תוך כדי שיחה
* החיפוש של אנשי קשר בדר"כ לא עובד
>>כל זה לא קשור לקליטה<<

נראה לי שהתוכנה נועדה למסך מגע ואין סנכרון מלא עם המקשים

הייתרון היחיד שלו שהוא נוקיה :D

• הוסף לסימניות
ב-3310 (שנקרא המקביל שלו) מחיקת מספרים שהוקשו תוך כדי שיחה היא רק בלחיצה ארוכה על מקש המחיקה, פעולה שמוחקת את כל מה שהוקש.

• הוסף לסימניות
יש לי 215 2 סימים
ע"פ רוב בסים של השיחות חברת פלאפון יש בעיות קליטה נוראיות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתרון היחיד שלו שהוא נוקיה
מי שמשלם על הפלאפון הזה עוד כסף בגלל המותג נוקיה שיידע שהמותג נוקיה נסגר לפני 10 שנים בערך ומאז זה עבר לכמה חברות ולכן כל המכשירים החדשים של נוקיה זה בדיוק כמו כל המכשירים הסיניים ואין להם שום קשר לנוקיה c2

• הוסף לסימניות
התקשרתי עכשיו לרמי לוי.
הנציגה ביקשה ממני לבדוק כמה דברים במכשיר
וכן עשתה לי אתחול לסים.
הלוואי שיעזור מעכשיו.
נעדכן בעז"ה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
החלטתי לקנות מכשיר חדש, שלי נפל, ונשבר לו חלק חיצוני.

מה אתם מציעים לי לקנות. חשוב לי שמע טוב. ורצוי (לא חובה) 2 סימים.

• הוסף לסימניות
הקפצה..
אני ברמי לוי וכנ"ל אנשים מתלוננים שמגיעים לתא קולי, ואני עצמי לא מצליחה כאילו לתפוס את הקו שיחייג
ואז זה מגיע לתא קולי אחרי 5- 10 שניות שלא משמיע צליל חיוג בכלל!

יש עוד מישהו שיש לו\ה תופעה כזו 'לא ברמי לוי'

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה