מידע שימושי נוקיה 215 כשר עם אותיות בערבית על המקשים

• הוסף לסימניות
מנין לך?
ואיך אוכל להוכיח כן למוכר ששלח לי מכשיר כזה במשלוח.
לכשרים באמת יש חותמת גם על הפלסטיק האחורי, ולא רק במסך.
דבר שני, היבואן של הכשרים לא צריך להביא דוקא מקלדת ערבית.

• הוסף לסימניות
ברור שלא כשר....

מבירור שערכתי,
כל נוקיה 215 כשר וגם כל המכשירים החדשים,
יש להם הולגרמה - (כמו של עופות) עם מספר סידורי מיוחד.
איפה אני אמור לראות את המספר סידורי.
אני קניתי בחנות בגאולה שאומר שהוא מוכר רק כשר.

• הוסף לסימניות
אכן עבדו עלי. ממש הונאה. שני הסימים עובדים, אין במכשיר זמני היום בהלכה, אפשר להעביר בבלוטוס מה שרק רוצים.
אציין עוד שקיבלתי בתחילה מכשיר אחד שהכל היה פתוח, הארייזה מקרטון, המכשיר שכב בפנים ללא ניילון, וכן הבטרייה ללא אריזת ניילון. שחזרתי לחנות הוא אומר לי מה אתה רוצה אנחנו פותחים את זה, נראה לך שזה מגיע מסין עם חותמת???!!
חנות בגאולה!!
אציין שלא קניתי דרכו אלא דרך הזמנה טלפונית, שהתברר לי אח"כ שאותו אחד אין לו בכלל סחורה אלא הכל הוא לוקח מאותה חנות בגאולה.

• הוסף לסימניות
אכן עבדו עלי. ממש הונאה. שני הסימים עובדים, אין במכשיר זמני היום בהלכה, אפשר להעביר בבלוטוס מה שרק רוצים.
אציין עוד שקיבלתי בתחילה מכשיר אחד שהכל היה פתוח, הארייזה מקרטון, המכשיר שכב בפנים ללא ניילון, וכן הבטרייה ללא אריזת ניילון. שחזרתי לחנות הוא אומר לי מה אתה רוצה אנחנו פותחים את זה, נראה לך שזה מגיע מסין עם חותמת???!!
חנות בגאולה!!
אציין שלא קניתי דרכו אלא דרך הזמנה טלפונית, שהתברר לי אח"כ שאותו אחד אין לו בכלל סחורה אלא הכל הוא לוקח מאותה חנות בגאולה.
ועוד אפילו לא טרחו להחזיר את הפלאפון לאותה אריזה.
ואם תשאלו איך אני יודע??
פשוט מאד!!
המספרים במדבקה בטלפון לא תואמים למספרים במדבקה שעל האריזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה