דרוש מידע נוקיה 225 - מכירים?

• הוסף לסימניות
הפלאפון שבק חיים ואני צריכה פלאפון מקשים חדש.

מישהו כאן מכיר אותו? נוקיה 225

מעניינים אותי גם פרטים קטנים חשובים:

* שרשור שיחות בהודעות
* כמה אנשי קשר אפשר לשמור (פשוט פגשתי פלאפון של 100, מזעזע
* כשכותבים הודעה שיהיו אחרונים ששלחתי להם הודעה / מועדפים
* אפשרות לשלוח הודעה למספר שהתקשר אלי
* גלישת תוים לא הפוכה

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הפלאפון נוקיה 225?
אשמח לחוות דעת,
תודה.

• הוסף לסימניות
קניתי אותו ובאותו יום המוכר נתן לי להחזיר ב"ה.
בתור אחת שמשתמשת בנוקיה 208 זה אחרת לגמרי ולדעתי מאוד לא נח.
לא סתם שצריך להתרגל למשהו חדש. באמת פחות נוח.

דומה לנוקיה 230 אם את מכירה, מישהי הראתה לי את זה יום אחד וזה ממש דומה

כתיבת ההודעה מתחילה מלמטה, בשרשור כל הודעה מסתיימת בקו תחתי, התפריט נראה מאוד דומה

בקיצור אני מדברת על התצוגה.

לא הייתי מסוגלת להפרד מהנוחות של נוקיה 208 ומצאתי שוב כזה בחסדי ה' ושבתי אל המנוחה ואל הנחלה..

• הוסף לסימניות
אבל מי כן מכיר נוקיה 225 והיה מרוצה
האם טלפון משתלם??

• הוסף לסימניות
אבל מי כן מכיר נוקיה 225 והיה מרוצה
האם טלפון משתלם??
נחמד. זה הכי קרוב לנוקיה.
חסרים הרבה אפשרויות בתפריט יחסית לנוקיה הישנים.
לעומת זאת ב 230 חסר רק קצת אפשרויות, אבל החיסרון של 230 שהוא רק דור 2.

• הוסף לסימניות
תגיבו עוד כמעט קונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה