עזרה נוקיה C2 כשר במחיר מוזל

• הוסף לסימניות
יש לי אפשרות להשיג מספר מכשירי נוקיה C2 כשרים מחודשים שנראים ומתפקדים כחדשים לחלוטין במחיר 270 ש"ח אם יהיו לפחות 10 רציניים שמעוניינים לקנות מי שמעוניין שייצור קשר באישי

• הוסף לסימניות
שמעתי על משהו שקנה באלי אקספרס ב- 180 ש"ח

• הוסף לסימניות
יש לי אפשרות להשיג מספר מכשירי נוקיה C2 כשרים מחודשים שנראים ומתפקדים כחדשים לחלוטין במחיר 270 ש"ח אם יהיו לפחות 10 רציניים שמעוניינים לקנות מי שמעוניין שייצור קשר באישי

פתוח לכל החברות ?

• הוסף לסימניות
אני קניתי מאליאקספרס ב 100 שח
+הכשרה שעלתה 60 שח (הכשרה כולל הכל - פאנל גרסה ופרצה)
פתוח לרמי לוי.
סה"כ 160 שח

• הוסף לסימניות
כשר אורגינל או מוכשר

• הוסף לסימניות
אז זה ממש ממש לא זול
כל אחד יכול להזמין בעלי אקספרס ודומיו ב100 ש"ח בערך ולהכשיר בעוד כמה שקלים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעצם זה שתי דברים יש גירסה כשרה לסי שתים שזה מוריד את האפשרות להתחבר לאינטרנט כמו הסי שתים של וועד הרבנים ואת זה אני עושה ב25 שקל, ויש את הבעיה עם הסים שכיון שזה מספר סידורי לא כשר צריך לפרוץ את הסים, הפריצה הכי טובה זה לפאלפון שאת זה אני עושה בחינם לכל מי שמנייד את הקו לפאלפון, יש עוד כמה פריצות לחברות אחרות אבל זה מסובך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה