- הוסף לסימניות
ניתן לפתרון זה אלא
יש לך אולי איזה רעיון בשבילי?
תודה!!!
ב. אתם זוכרים את הסדר של התפריט שלכם?
שאת מחברת את זה למחשב המחשב קולט אותו
ניסית להחליף מסך?
אם זה היה אצלי היה לי עוד כמה רעיונות שקשה לי להסביר כאן
ניתן לפתרון זה אלא
יש לך אולי איזה רעיון בשבילי?
תודה!!!
אני לא זוכרת את הסדר של התפריט , בכל הפלאפונים שהתוכנה הפנימית שלהם לא כשרה הסדר של התפריט זהה?ניתן לפתרון זה א
ב. אתם זוכרים את הסדר של התפריט שלכם?
שאת מחברת את זה למחשב המחשב קולט אותו
לא, יש לי סי 2 חדש ולא רוצה להרוס אותוניסית להחליף מסך?
אתה עובד בזה? מקבל עבודות כאלה?אם זה היה אצלי היה לי עוד כמה רעיונות שקשה לי להסביר כאן
לא מחייב שזה אותו דבראני לא זוכרת את הסדר של התפריט , בכל הפלאפונים שהתוכנה הפנימית שלהם לא כשרה הסדר של התפריט זהה?
כלומר מה שאתה מתכוון זה שאדליק את הבלוטוס בלי לראות את המסך? ע"י השוואה לפלאפון אחר?
(יש לי עוד סי2 עם תוכנה לא כשרה השאלה אם זה זהה בכל המכשירים...)
כשאני מחברת למחשב הוא מטעין אבל לא מתחבר כנראה המצב USB הדרוש לא מופעל.
אני חושב שכן אבל אני לא מכיר את מי שאת רוצה לתת לו לעשות את זה ככה שאני א יכול להבטיח לךלא, יש לי סי 2 חדש ולא רוצה להרוס אותו
מישהו עם ידע טכני בסיסי וידיים טובות יכול לעשות את זה לדעתך בלי לפגוע במסך החדש?
שמבקשים אני עושה כן יש לי כול מני חלקי חילוף ואני מתעסק אם זהאתה עובד בזה? מקבל עבודות כאלה?
בשמחהתודה רבה רבה !
עיר בארץ?שמבקשים אני עושה כן יש לי כול מני חלקי חילוף ואני מתעסק אם זה
בית שמשעיר בארץ?
כול הכבוד ותודה רבה על כול זהלא קראתי את כל השרשור (אחרי הכל הוא זקן...), אבל חלק מהפוסטים האחרונים כן;
1. לא מומלץ להכניס שום רכיב חשמלי לאורז.
בשונה ממה שהעולם נוטה לחשוב (בטח סטיגמה שהומצאה ע''י בעלי מניות בסוגת או משהו דומה), אורז לא שואב לחות מחלל, אלא ממגע ישיר.
לעומת זאת, אורז מלא בלכלוך (גם ה'אבקה הלבנה' שהיא חלק ממנו) וחלקיקים קטנים שהם מזיקים ידועים ומפורשים לרכיבי אלקטרוניקה וכו'.
[אני מכיר את סיפורי המופת על מכשירים שזה הועיל להם וכו', אז אגלה לכם סוד: המכשיר היה עובד גם ללא האורז, פשוט בהליך יבוש באוויר הפתוח וכו'].
2. לאחר שמכשיר נפל למים, יש לייבש אותו בהליך הבא (משתנה מאוד מאוד בין מכשיר למכשיר, אני כותב בכלליות):
א. להוציא סוללה.
ב. לפרק כל רכיב אפשרי (בדרך שלא תשבור כלום).
ג. להניח לייבוש במקום יבש ומאוורר למשך 3 ימים לפחות. (ניתן להניח ברכב סגור בשמש לשעה או להניח על חלון בחשיפה לשמש, רק סכנה לאבד את המכשיר לחלוטין).
מה שאני הייתי עושה (בעל נסיון וכלים) זה לפרק עד לרמת הרכיבים, ולייבש ולנקות באמצעות מקלות אוזניים, צמר גפן, אלכוהול ועוד כמה.
3. לעניין המכשיר שהוזכר פה לעיל, אם יש לכם מברגים מתאימים - פרקו את המכשיר, נתקו את המסך מהמקום, ובעזרת מקל אוזניים טבול באלכוהול נקו היטב ובעדינות את חיבורי המסך (בלוח ובכבל היוצא מהמסך).
אם אתם מאזור מודיעין עילית, אוכל לעזור לכם בל''נ (או בב''ב אחרי יו''כ).
לא קראתי את כל השרשור (אחרי הכל הוא זקן...), אבל חלק מהפוסטים האחרונים כן;
1. לא מומלץ להכניס שום רכיב חשמלי לאורז.
בשונה ממה שהעולם נוטה לחשוב (בטח סטיגמה שהומצאה ע''י בעלי מניות בסוגת או משהו דומה), אורז לא שואב לחות מחלל, אלא ממגע ישיר.
לעומת זאת, אורז מלא בלכלוך (גם ה'אבקה הלבנה' שהיא חלק ממנו) וחלקיקים קטנים שהם מזיקים ידועים ומפורשים לרכיבי אלקטרוניקה וכו'.
[אני מכיר את סיפורי המופת על מכשירים שזה הועיל להם וכו', אז אגלה לכם סוד: המכשיר היה עובד גם ללא האורז, פשוט בהליך יבוש באוויר הפתוח וכו'].
2. לאחר שמכשיר נפל למים, יש לייבש אותו בהליך הבא (משתנה מאוד מאוד בין מכשיר למכשיר, אני כותב בכלליות):
א. להוציא סוללה.
ב. לפרק כל רכיב אפשרי (בדרך שלא תשבור כלום).
ג. להניח לייבוש במקום יבש ומאוורר למשך 3 ימים לפחות. (ניתן להניח ברכב סגור בשמש לשעה או להניח על חלון בחשיפה לשמש, רק סכנה לאבד את המכשיר לחלוטין).
מה שאני הייתי עושה (בעל נסיון וכלים) זה לפרק עד לרמת הרכיבים, ולייבש ולנקות באמצעות מקלות אוזניים, צמר גפן, אלכוהול ועוד כמה.
3. לעניין המכשיר שהוזכר פה לעיל, אם יש לכם מברגים מתאימים - פרקו את המכשיר, נתקו את המסך מהמקום, ובעזרת מקל אוזניים טבול באלכוהול נקו היטב ובעדינות את חיבורי המסך (בלוח ובכבל היוצא מהמסך).
אם אתם מאזור מודיעין עילית, אוכל לעזור לכם בל''נ (או בב''ב אחרי יו''כ).
גרמת לי לחשוב על הערה כלשהי למה שכתבתי...:כול הכבוד ותודה רבה על כול זה
בכללי יש בזה גם אם לא היתי יודע יש בזה היגיוןגרמת לי לחשוב על הערה כלשהי למה שכתבתי...:
כל מה שכתבתי לעיל הינו מנסיון מעשי אישי שלי בלבד, הכותב מייצג את דעתו וניסיונו בלבד.
חלק מהדברים משותפים לדעות של עוד אנשים מנוסים בתחום.
אמת.ואנשים ימשיכו להשתמש בעצות סבתה כי ככה למידו אותם מהגן וזה קצת קשה לשנות גם אם יש בזה משהו
תפתח על זה מאמר או אשכול חדשאמת.
אבל אם מישהו בכל אופן יקרא את זה ויציל לעצמו מכשיר, והיה זה שכרי.
"תורה חסה על ממונם של ישראל"
גרמת לי לחשוב על הערה כלשהי למה שכתבתי...:
כל מה שכתבתי לעיל הינו מנסיון מעשי אישי שלי בלבד, הכותב מייצג את דעתו וניסיונו בלבד.
חלק מהדברים משותפים לדעות של עוד אנשים מנוסים בתחום.
לכוראה זה לא נהרס מהאבק זה כנראה קיבל קצר שזה היה רטובאני שמתי בתוך אורז כמה ימים וזה לא עזר,
השאלה האם האבק הרס את הפל'?
והאם אתה מציע לנקות אותו מהאבק ואולי הפל' יחזור לעבוד?
תודה
לכוראה זה לא נהרס מהאבק זה כנראה קיבל קצר שזה היה רטוב
מה קורה שאתה מנסה להדליק את המכשיר יש אור בכפתורים או משהו רטט??
אם זה ממש לא עושה כלום ובדקתם אם בטרייה אחרת אז לכרואה נהייה קצר וצריך ללכת למבדה יש כאלה שעושים מעקףעשיתי טעות שנסיתי לכבות ולהדליק מיד אחרי הנפילה למים (לכמה שניות)
ואז נהיה מסך לבן וזהו, מיד כיביתי ושמתי בתוך אורז כמה ימים (בחלון)
עכשיו זה לא נדלק בכלל,
האם יש מה לעשות?
תודה על העזרה.
אם זה ממש לא עושה כלום ובדקתם אם בטרייה אחרת אז לכרואה נהייה קצר וצריך ללכת למבדה יש כאלה שעושים מעקף
שום כפתור אחר לא עובד?בדקתי עם בטריה אחרת והכפתור האדום של הדלקה וכיבוי עובד, והמסך נדלק,
אבל שאר הכפתורים לא עובדים,
מה אפשר לעשות?
שום כפתור אחר לא עובד?
פתחתם את המכשיר??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: זאב בלבוש כבש, שלמה יצחק כהן, דער קרימער ועוד 88 משתמשים91 //