חיים יפים מאד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש למישהו דרך לשנות גירסה בנוקיה ב2?
יש לי מכשיר שהוזמן מאליאקספרס ומשיהו התקין לי עליו תוכנה
אבל היא לא הכי נוחה לי
אני רוצה שיהיה נגן ומצלמה
תומךוסליחה על השאלה אבל זה כשר או תומך כשר?
אם אני אכניס סים כשר של פרטנר הוא יחסם?תומך
מי מכיר?נראה לי שכן צריך ללכת לפורץ ואז אתה יכול להכניס סים כשר
אבל תומך כשר אמור לתמוך בסימים כשרים, לא?נראה לי שכן צריך ללכת לפורץ ואז אתה יכול להכניס סים כשר
לא כדאי להכנס לבוץ הזהאבל תומך כשר אמור לתמוך בסימים כשרים, לא?
אחרת מה הרעיון??
או שהוא לא כשר והופכים אותו לתומך כשר?
מסתמא חנויות של פלאפונים בלי הכשר...לא?מי מכיר?
מאיזה בחינה זה בוץ-לא כדאי להכנס לבוץ הזה
מניסיון...
יש לך פה הדרכה https://mitmachim.top/topic/11/שינוי-תפריט-החלפת-קובצי-תפריט-עם-תוכנת-mobimbיש למישהו דרך לשנות גירסה בנוקיה ב2?
בדר'כ זה כן מגיע בסדר אני כבר הזמנתי משם הרבה ומתוכם בודדים היה להם בעיותאיך זה עובד עם הפלאפונים מאליאקספרס?
רציתי פעם להזמין וקראתי כאן שחלק מגיעים ממש דפוקים,
יש אפשרות להזמין ואם זה לא טוב להתקין תוכנה ואז זה כבר בסדר?
וסליחה על השאלה אבל זה כשר או תומך כשר?
בפרטנר זה לא ייחסם רק להוט מובייל צריך פריצה ולסלקום לפעמים זה עובד ולפעמים לאאם אני אכניס סים כשר של פרטנר הוא יחסם?
בדר'כ זה כן מגיע בסדר אני כבר הזמנתי משם הרבה ומתוכם בודדים היה להם בעיות
עדיין?בפרטנר זה לא ייחסם
לא מה שידוע לי ששינועדיין?
כי שמעתי שהם שינו את זה
יש מצב לקישור?
לא אכפת לי גם שיהיה שיווקי...העיקר של מוכר מומלץ.
זה משומשים??לא מה שידוע לי ששינו
פרטנר בשנתיים אחרונות עובד חופשי
![]()
27.5US $ 11% OFF|מקורי נוקיה C2 C2 01 (90% חדש) 3.2MP 2.0 "אנגלית/רוסית/עברית מקלדת אחת Core 2G 3G משמש סמארטפון טלפון סלולרי|טלפונים ניידים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אין C2 חדשיםזה משומשים??
אין מצב להזמין חדש?
יש מצב שאני ארצה.אין C2 חדשים
רק מחודשים
אם תרצו יש לי טלפון ב200 ש"ח
ממישהו שהזמין, ואני יכול להתקין עליו איזה סוג שרוצים
כשר אורגינל
תומך
עם קיצורים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים