• הוסף לסימניות
יש למשהוא מושג איפה ניתן להשיג הכי זול בירושלים
והאם ניתן עדיין ניתן לפתוח לאורנג' או שחייבים לקנות את הכשר עם החותמת שעולה פי 2 בחברה?

האם יש לסלקום מכשיר טוב של נוקיה (לא לקניה דרכם!)?

• הוסף לסימניות
הבנתי שמכשיר ללא חותמת איננו כשר כלל ועיקר גם אם מכשירים אותו. (בשניה מחליפים סים ו...)

• הוסף לסימניות
אני מכירה כמה שיש להם
אולי אפשר להחליף סים, אבל אם אין לך סים אחר
לא ניתן לשלוח הודעות מהמכשיר
לי אין סים לא כשר כך שזה לא משנה לי

• הוסף לסימניות
איפה משיגים סוללה למכשיר זה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי והכניסו לי את הסים שלי למכשיר
מקווה שאהיה מרוצה

• הוסף לסימניות
יש לי נוקיה סי 2 לא כשר עם חותמת כשר למכירה, אבל אין לי מושג כיום אם מתאים לו סים כשר, אמרו לי שניתן לפרוץ, אם את מעונינת פני באישי

• הוסף לסימניות
אורנג' לאחרונה עושים הרבה בעיות בעניין של ה'תומך' כשר שלהם,
בעקבות פניית 'וועדת הרבנים לענייני תקשורת' בעניין.

כך שקחו בחשבון שמכשיר לא כשר שבעבר 'תמך' באורנג' כשר, לא בטוח שעכשיו הוא יתמך.

• הוסף לסימניות
קניתי לאחרונה C2 בלי חותמת, מישהו פרץ לי את הפלא' ב-50 ש"ח, והכנסתי סים של אורנג'.
אבל באמת ללא הפריצה אין מצב להכניס סים כשר של אורנג', הם חוסמים מיד את הסים עם הכנסתו למכשיר.

• הוסף לסימניות
תודה הסתדרתי,
בזכות פרוג מצאתי מכשיר ממשהיא כשר למהדרין
במחיר מעולה!
תודה לסולו :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;1100298:
תודה הסתדרתי,
בזכות פרוג מצאתי מכשיר ממשהיא כשר למהדרין
במחיר מעולה!
תודה לסולו :)
אני גם מחפשת מכשיר- אבל כשר עם חותמת.
אשמח לעוזרים

• הוסף לסימניות
היה לי סמסונג מוכשר כזה
תוך תקופה קצרה נגנב
כמובן שקניתי כשר עם חותמת
שווה את ההפרש

• הוסף לסימניות
ואני חושבת שההפרש לא פייר
למה אני צריכה לשלם הרבה (!) יותר על מכשיר הרבה פחות רק בגלל ששרטו את המצלמה?
אני מעונינת בכשר. וב"ה גם קניתי עכשיו כזה,
אבל לדעתי העלויות צריכות להיות לפחות זהות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשר כשר;1100295:
קניתי לאחרונה C2 בלי חותמת, מישהו פרץ לי את הפלא' ב-50 ש"ח, והכנסתי סים של אורנג'.
אבל באמת ללא הפריצה אין מצב להכניס סים כשר של אורנג', הם חוסמים מיד את הסים עם הכנסתו למכשיר.

מתי עשית את זה?
ומי עושה את זה בבני ברק חוץ מנס תקשורת?

תודה.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שבמכשיר כשר, איכות השמיעה ירודה יותר מפרוץ, אפילו שזה וזה C2. וזאת משום שהתוכנה המכשירה איך שהוא פוגעת בפעילות המכשיר. שמעתי זאת מבעל מקצוע, אבל איני יודע אם הוא נגוע בדבר.
מישהו יכול לאמת או להפריך את הטענה הנ"ל?

לגבי השאלה של סטודיו ארט - מי יכול להתקין סים כשר במכשיר C2 רגיל: כאן, במודיעין עילית, מי שמוכר C2, עושה את השירות הזה בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1100655:
אני שמעתי שבמכשיר כשר, איכות השמיעה ירודה יותר מפרוץ, אפילו שזה וזה C2. וזאת משום שהתוכנה המכשירה איך שהוא פוגעת בפעילות המכשיר. שמעתי זאת מבעל מקצוע, אבל איני יודע אם הוא נגוע בדבר.
מישהו יכול לאמת או להפריך את הטענה הנ"ל?

כנראה שזה נכון
גם לי התלונן משהוא שהשמיעה פחות טובה דווקא במכשיר כשר אחר
וגם נוצרות לפעמים בעיות בתכנה של המכשיר שדופקות אותו לגמרי.
אבל בעיני, זה מחיר שאני עוד מוכנה לשלם, כי זה חשוב לי!
אבל למה המכשיר צריך לעלות יותר יקר? כי הוא יותר דפוק?
כי יש עליו חותמת?

• הוסף לסימניות
איפה משיגים סוללה למכשיר c2, מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
נס תקשורת בבני ברק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה