- הוסף לסימניות
התורה קשורה מחוט ועד שרוך נעלנכתב ע"י שוצי;1105895:למה את חושבת שלרב אין מה לעשות חוץ מלהתעסק במחירי פלאפון
לימוד התורה שלהם הרבה יותר חשוב
התורה קשורה מחוט ועד שרוך נעלנכתב ע"י שוצי;1105895:למה את חושבת שלרב אין מה לעשות חוץ מלהתעסק במחירי פלאפון
לימוד התורה שלהם הרבה יותר חשוב
אשמח אם תצטט אותי במדויק! תמיד קל לפרשן למקומות שאתה מעונין.נכתב ע"י שמח לעזור;1105908:ההבדל הוא שאני מתלונן, והמתלוננים האחרים מעלים בדבריהם כל מיני כגון זה:
זה דעה. עם דוק של הומור/ליצנות.
ועם - תסכול מסויים.
אגב, אם לרבנים היה חשוב ללמוד תורה מאשר לרעות את עדתם, היינו כן עם סמרטפון היום.
אז נא להישאר עם תלונות גרידא.
אני לא ציטטתי, השתמשתי בלחצן "ציטוט" המופיע בתחתית ההודעה.נכתב ע"י שוצי;1105914:אשמח אם תצטט אותי במדויק! תמיד קל לפרשן למקומות שאתה מעונין.
מסכים לגמרי שהם לא הצליחו, חולק על העובדה שאינם מתעסקים. הם לא מנותקים מהעם, כלומר מכירים ומרגישים אותו פי כמה מאשר אדם רגיל כמוני וכמוכם.נכתב ע"י שוצי;1105914:תוציאו כבר את גדולי ישראל מהדיון הזה, פשוט לא מדובר עליהם.
ברור שהנס שלנו שרועי ישראל מתעסקים גם ברמה של איזה פלאפון יהיה לנו
אבל לא נראה לי שבמחיר, מציעה לך לבדוק את זה.
אני חשבתי שהויכוח יהיה פורה דוקא...נכתב ע"י שוצי;1105914:ונראה לי וויכוח די עקר
איש באמונתו יחיה
אני חשבתי שהויכוח יהיה פורה דוקא...
לא נורא, שתי ויכוחים.
נכתב ע"י המקצוען;1105929:שאף אחד לא יחלום אפילו לרגע שרף המחירים עובר לעינהם של גדולי הדור!!!
זה נטו עסקנים שזוללים כסף על חשבון הציבור החרדי [סליחה על ההתבטאות, אבל זה חובה שהציבור יידע שעסקני הציבור החרדי עושקים אותנו באיטלא דרבנן! כן כן עושקים ושודדים!!!]
ושוב, אני מדבר מידיעה.
נכתב ע"י שמח לעזור;1105944:הידיעה שלך מתחילה ונגמרת בעסקנים.
לגבי המשפט הראשון, אין לך אף קצה ידיעה.
אם תשאל רב מה מחיר C הוא לא יידע בע"פ להגיד לך, אבל הוא בהחלט יודע שזה יקר ממקבילו הלא כשר.
ידוע לי שנאספו ע"ז רבנים שהמחירים של המכשירים מידי יקר. ובינתיים אין להם מענה, כלומר נסיבות העניין מחייבות להמשיך לעבור עם אותו דפוס פעולה שאיננו תחרותי ויעיל מספיק.
נכתב ע"י המקצוען;1105939:ושוב, כל הנאמר לעיל הוא על המחיר המופרז שהעסקנים [או לחילופין 'וועדת הרבנים לענייני תקשורת'] לוקחים על מחירי הסלולאר.
תגידו לי למה נוקיה c2 בציר זבוטינסקי עולה 300 ש"ח, ובתחילת הדרך ה'כשר' עלה 1000 ש"ח???
למה?? יש למישהו הסבר???
נראה לכם הגיוני לקחת יותר מכפול 3 רק בגלל שהרסו לו כמה שבבים???
זה הזוי הבועה שהציבור חי בה, שבטוחים שהגר"ח קנייבסקי והגרי"ש אלישיב יושבים על המדוכה והחליטו לקחת מחירים שכאלו..
דיי תפסיקו לחלום, העסקנים עושים עליכם כסף, תקלטו את זה!
ולא חשבתי לא לקנות כשר, כי זה מה שהורונו גדולי הדור, אז אנחנו כעיוורים באפילה נעשה כדיברתם, ואפילו יאמר לך על ימין וכו', אבל הציבור צריך לצאת מנקודת הנחה ולעשות מחאה על זה וככה ירדו המחירים המטורפים האלו!
אם כולם ימשיכו לחשוב מה שהגבתם כאן וכדו', המחירים ימשיכו להתחרפן, והפלאפון הבא יעלה 1500 ש"ח בזמן שה'לא כשר' עולה 350...
נכתב ע"י שמח לעזור;1105896:אני בדיוק היום קונה NOKIA בע"ה ב550 ש"ח.
נכתב ע"י שמח לעזור;1106140:לבסוף קניתי סמסונג ב180. אין לו בלוטוס.
נכתב ע"י אפרתה;1106260:מי שרוצה בזול לא צריך טרף, רק דגם קצת יותר ישן. תאמינו לי- אף אחד לא מת ממכשיר ישן במקצת...
נכתב ע"י אם הבנים;1106284:בענין הC2 אם מישהו רוצה מוכשר ולא כשר רק שמפריע לו שאין ע"ז חותמת "מאושר" יש חנות בי-ם שמחליפים את הפנל הרגיל לפנל עם חותמת "מאושר" בעלות של כ50 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים