עזרה נורה כתומה ברכב הונדה אינסייד 2011. מי יודע?

• הוסף לסימניות
נדלקה לי נורה כתומה ליד המד מהירות, עיגול ובתוכו אות i
וליד השעון טורים במסך מצוייר ציור של פלייר וכתוב 3200-
והמוסכניק לא יודע מה זה מראה וכמו"כ אין לי ספר רכב .למשהו יש מידע או ספר רכב שנת 2011
תודה.

• הוסף לסימניות
IMG-20180626-WA0000.jpg

• הוסף לסימניות
הנורה עם ה i לכאורה מתריעה על זה שיש משהו הדורש את תשומת ליבכם >>

הנורה ליד הטורים מתריעה על צורך בהחלפת שמן גיר, אם עשיתם טיפול כזה לאחרונה כנראה שצריך לאפס את הנורה ולא יותר, יש אופציות לאפס את זה עצמאית אבל הכי קל לגשת למוסך שמטפל ברכב וזה קורה בשניות, חשוב מאד ! רק אם זה מוסך מקצועי שיש לו אפשרות להתחבר למחשב של הרכב, ואמין והוא לא הולך לעשות עליכם סיבוב...ולהגיד לכם שצריך להחליף את השטרכמוסים של הציפלינגים(כמו אצל בני הדודים).

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
הנורה עם ה i לכאורה מתריעה על זה שיש משהו הדורש את תשומת ליבכם >>

הנורה ליד הטורים מתריעה על צורך בהחלפת שמן גיר, אם עשיתם טיפול כזה לאחרונה כנראה שצריך לאפס את הנורה ולא יותר, יש אופציות לאפס את זה עצמאית אבל הכי קל לגשת למוסך שמטפל ברכב וזה קורה בשניות, חשוב מאד ! רק אם זה מוסך מקצועי שיש לו אפשרות להתחבר למחשב של הרכב, ואמין והוא לא הולך לעשות עליכם סיבוב...ולהגיד לכם שצריך להחליף את השטרכמוסים של הציפלינגים(כמו אצל בני הדודים).

בהצלחה רבה.
צודק לגמרי!
בחברה רוצים על שמן גיר ואיפוס 480 ש"ח
מוסך שמעון בממתיהו רוצה 380 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את מוסך שמעון, אבל בכל אופן אם יש לך מוסך אמין אין סיבה לשלם יותר למוסך יבואן בטח לא בשנתון כזה, בכל מקרה כדאי ומומלץ לטפל בזה בהקדם אי טיפול יכול להביא לשחיקת הגיר והחלפה ו... ו... המוסכניק יצחק כל הדרך לבנק.

נ.ב. אם מישהו גובה ממכם כסף על האיפוס עצמו חבל ממש לשלם, כי אפשר לעשות את זה עצמאית קצת מסובך אבל אפשרי.

תצליחו !

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את מוסך שמעון, אבל בכל אופן אם יש לך מוסך אמין אין סיבה לשלם יותר למוסך יבואן בטח לא בשנתון כזה, בכל מקרה כדאי ומומלץ לטפל בזה בהקדם אי טיפול יכול להביא לשחיקת הגיר והחלפה ו... ו... המוסכניק יצחק כל הדרך לבנק.

נ.ב. אם מישהו גובה ממכם כסף על האיפוס עצמו חבל ממש לשלם, כי אפשר לעשות את זה עצמאית קצת מסובך אבל אפשרי.

תצליחו !
תודה רבה

• הוסף לסימניות

תצליחו !
האם תוכל לומר לי איזה סוג בדיוק של שמן הונדה מקורי יתאים לי?

• הוסף לסימניות
אם ההבדל הוא 100 ש''ח בלבד הייתי עושה בחברה,
למה אתה צריך לדעת את סוג השמן,
אתה מביא אותו בעצמך?

• הוסף לסימניות
שמן גיר רציף מקורי HONDA CVT 946 ML
עולה בערך 70-80 ש"ח לליטר, אבל סיכויים קלושים שמוסך יסכים לקחת ממך שמן שתביא מבחוץ, כי את הרווח הגדול הם עושים בחלקי חילוף/חומרי עבודה.

• הוסף לסימניות
איפשהו ראיתי פעם שחלק מדגמי הונדה צריכים שמן גיר CVTF ולא CVT,
ה F יקר יותר,
בכל אופן אני לא זוכר במדוייק,
כך שאם נתל''ע@ בטוח תסמוך עליו,
ובכל מקרה סביר להניח שבחברה ישתמשו בשמן המתאים.

• הוסף לסימניות
מיליון תודות
נתלע בתמונה ששלחתי לך במסך רכב מופיע cvtf אז מה נכון? עם f או בלי

וחוץ מזה הייתי בכפר הישמעלי דיר קדיס יש שם מכונאי רכב אמין יוסוף והוא אמר לי שהוא יכול לשים לי שמן גיר אוניברסלי והוא אומר שזה טוב מחברה גרמנית וונול כולל החלפה ואיפוס מנורה ב150 שח אבל אומר שאין לו אחריות מה שיקרה לגיר והוא טוען שגם החברה לא נותנת אחריות לגיר שלא ידפק פתאום כעת אני מבולבל מה לעשות .חברה 480 שמן מקורי . או שמעון ב380 שמן מקורי. או כפר.

• הוסף לסימניות
בעניין ה f שמן cvt שכתבתי למעלה מתאים לכל רכבי הונדה בעלי גיר רציף ככה שגם לדגם שציינת זה מתאים, המחיר של שמן cvtf חליפי (לא ידוע לי שקיים מקורי של הונדה אולי יחכימו אותי כאן) יקר יותר בכ 15 ש"ח לליטר ככה שאם בא לך להיצמד לכתוב תוכל לקנות שמן motul multi cvtf.

המחיר שהערבי נותן לך הוא הזוי, כנראה הוא שם שמן קנולה ממוחזר;) כי ליטר שמן מקורי של הונדה עולה כ 70 ש"ח (יש סינטטי ב 30 ש"ח אבל מהר מאד צריך להתרגל לנסוע עם תח"צ...), ככה שגם אם תקנה עצמאית את השמן המקורי ותביא לערבי זה יצא לך פחות או יותר אותו מחיר כמו אצל היהודי כי צריך כ 4 ליטר שזה 280 ש"ח פלוס איזה בקשיש לעבודה ואצל היהודי יש לך עם מי לדבר, אז אם מוסך שמעון ידוע כאמין מומלץ לך לגשת אליו.

שוב בהצלחה רבה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה