זה השמן של הערבי הוא רוצה עליו 100 שח על פח כזה
אתה מכיר שמן זה והאם זה מתאים?אל תלך לערבי,
הוא ישים לך שמן קנולה שהיה במנוע של הסובארו שלו 10 שנים,
גיר זה לא משחק.
באיזה מחיר והאם במודיעין עילית(ראיתי מודעה)אם אתם מדברים איך האינסייז מבחינת תיקונים?
הציעו לי 2014 עם ק"מטראז' סביר
הוא מתקלקל הרבה?
מליון תודותחשבתי שמתבדחים על חשבון הערבי...אחרי שהעלאת את התמונות מתברר שלא.
השמן שהערבי מציע לרכב שלך זה ממש כמו שמן קנולה ! שמן atf לא מתאים לגיר רציף בכלל.
כןבאיזה מחיר והאם במודיעין עילית(ראיתי מודעה)
זה נראה לי יקר ,תקנה שנת 2011 ב19000 שחכן
42
איך אתה כזה אלוף?מליון תודות
לא בסיכון יתר לתיקונים? אני בחור מפונק, אין לי כוח למוסכים, ובלי סבלנות לתקן לבד.זה נראה לי יקר ,תקנה שנת 2011 ב19000 שח
זה לא רכב שקט כמו הטיוטהלא בסיכון יתר לתיקונים? אני בחור מפונק, אין לי כוח למוסכים, ובלי סבלנות לתקן לבד.
הטויוטה הרבה יותר יקרה, חשבתי ש2014 יתן לי שקט, אני טועה?זה לא רכב שקט כמו הטיוטה
אם ככה אז אינסייט הוא הרכב האחרון שאתה צריך,לא בסיכון יתר לתיקונים? אני בחור מפונק, אין לי כוח למוסכים, ובלי סבלנות לתקן לבד.
קיים של הונדה מקורי . הייתי ממליץ לבדוק טוב קודם שמחליפי ם שמן גיר לפעמים זה רק דופק את הגירבעניין ה f שמן cvt שכתבתי למעלה מתאים לכל רכבי הונדה בעלי גיר רציף ככה שגם לדגם שציינת זה מתאים, המחיר של שמן cvtf חליפי (לא ידוע לי שקיים מקורי של הונדה אולי יחכימו אותי כאן) יקר יותר בכ 15 ש"ח לליטר ככה שאם בא לך להיצמד לכתוב תוכל לקנות שמן motul multi cvtf.
המחיר שהערבי נותן לך הוא הזוי, כנראה הוא שם שמן קנולה ממוחזרכי ליטר שמן מקורי של הונדה עולה כ 70 ש"ח (יש סינטטי ב 30 ש"ח אבל מהר מאד צריך להתרגל לנסוע עם תח"צ...), ככה שגם אם תקנה עצמאית את השמן המקורי ותביא לערבי זה יצא לך פחות או יותר אותו מחיר כמו אצל היהודי כי צריך כ 4 ליטר שזה 280 ש"ח פלוס איזה בקשיש לעבודה ואצל היהודי יש לך עם מי לדבר, אז אם מוסך שמעון ידוע כאמין מומלץ לך לגשת אליו.
שוב בהצלחה רבה !
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים