דונה לא מחליפה אמבטיה!ב"ה אנחנו צריכים להחליף את הבי 3 ששירתה אותנו בנאמנות 5 שנים,
מצד שני, היינו מאד שמחים לדונה שתעזור בשינוע הרך הנולד,
מצד שלישי, אין כמו אמבטיה, והבוגבו בו נוחה מאד,
מה אתם.ן ממליצים.ות??? אין לנו אפשרות לגם וגם,
מפתיע, נכון?!
לא הצלחתי למצוא אפשר קישוריש אתר בשם K0NO גם יד שניה ומפרסם אחד שמוכר עגלות חדשות
דונה ויויו חדשות באריזה .
למשהו יש מושג אם זה אמין אולי עוקץ?
איך אפשר לדעת שלא נופלים בפח?
ברור!!!דונה לא מחליפה אמבטיה!
מותר לילד להיות בסלקל/ דונה עד 40 דק' בלבד
עכשיו הובנתי??השאלה היא האם להשקיע שוב בבוגבו בי, שנהנתי ממנה מאד,
או עגלה פשוטה יותר ואז ישאר לי כסף לדונה...
עד עכשיו היתה לי בי 3 ששבקה חיים,בוגבו, דונה אומנם קלה אבל ממש לא בריאה...
בוגבו תקני את הb
ואת יכולה גם לחפש ביד שתיים
אני קניתי בוגבו קמלון ב2000
ודונה ב 680
https://www.komo.co.il/code/y2/?myLuach=1לא הצלחתי למצוא אפשר קישור
לא הצלחתי למצוא אפשר קישוריש אתר בשם K0NO גם יד שניה ומפרסם אחד שמוכר עגלות חדשות
דונה ויויו חדשות באריזה .
למשהו יש מושג אם זה אמין אולי עוקץ?
איך אפשר לדעת שלא נופלים בפח?
כנ"ל
אהההברור!!!
השאלה היא האם להשקיע שוב בבוגבו בי, שנהנתי ממנה מאד,
או עגלה פשוטה יותר ואז ישאר לי כסף לדונה...
עצוב לי לשמוע שמודעים לזה שזה לא נוח לתינוק וממשיכים להשתמש למרות זאת.2. דונה פרקטית וחסכונית במקום. דונה בהשוואה לכל עגלה אחרת- נוחה מאוד להורים. פחות נוחה לתינוקות ועוד פחות נוחה לתינוקות מעל גיל עשרה חודשים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //