נושא נדוש-מי מוכן לייעץ ולעזור

• הוסף לסימניות
אני מוענינית לקנות מחשב חדש, שיהיה תותח בעיקר בעריכת וידאו וגם בשאר הגרפיקה.
שירוץ לי באפטר גם עם 100 שכבות ויסגור את סרטים מהר.
שאלותי:
מה אני צריכה לברר בשביל זה?
כמה בערך עולה מחשב כזה?
יש למישהו המלצות מנסיון אישי על מוכר או מחשב והצעות מחיר?

תודה רבה לכל העונים, תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
פני לפופקו.
מבין גם במחשבים וגם בעריכה ווידאו.
הוא מתאים מחשבים כאלו מושלים גם מבחינת ההתקנה של התוכנות לוידאו.
ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
המלצת השף למחשב עריכת וידאו

אני לא מוכר מחשבים, וגם לא מתמצא בכל הדגמים העדכניים, כדי לומר לך איזה דגם של כרטיס מסך לקנות שמתאים ללוח אם מסוג מסויים ויעבוד טוב עם זכרונות של חברה כזו או אחרת. אבל אני כן יודע לומר, מניסיון רב של קניית והרכבת מחשבים לשימושי האישי את הדברים הבאים. (ברור לי שיש כאלה שיחלקו עלי, וכל אחד מדבר מתוך נסיונו וכמובן שאני לא שולל דעות אחרות, של רבים וטובים).
אם את רוצה לערוך קבצי וידאו ארוכים של למעלה משעה, ולהוסיף להם הרבה אפקטים בתלת מימד, פילטרים והרבה שכבות של וידאו, ואת רוצה שכל זה ירוץ לך או יותר נכון יעוף לך על המסך, את רוצה תחנת עבודה.
הדרך הנכונה לתחנת עבודה כזו, זה לרכוש תחת עבודה של HP. הם עולים יותר, אבל לטווח ארוך הם שווים כל שקל. הם משתמשים רק ברכיבים הכי טובים, והם עוברים אופטימיזציה לשימוש של תכנים דגיטליים כנ"ל. ההמלצה על HP היא בגלל ניסיון טוב שיש איתם בעריכת וידאו. וההמלצה היא רק על תחנות העבודה שלהם ולא על המחשבים השולחניים הרגילים שלא מיועדים לנ"ל.
כמובן שככל שתחנת העבודה חזקה יותר כך הכל ירוץ מהר וחלק יותר... אבל אין צורך להשקיע למשל במעבד קסאון כפול, אפשר להסתפק במעבד בודד.
הדגמים של HP נבנים בצורה הבאה, בוחרים דגם ובתוך כל דגם אפשר להרכיב את התצורה שמתאימה לנו.
הדגם החזק יותר הוא HP z840
דגם זול יותר ונכון יותר מבחינה תקציבית z440.
מפרט מומלץ לתחתנת עבודה של HP z440:
מעבד quad core xeon
זכרון RAM של (16GB DDR4 (2*8GB
כרטיס מסך +Quadro K4200
דיסק קשיח למערכת הפעלה ותוכנות 256GB SSD
מערכת הפעלה WIN7 (בינתיים עדיפה על WIN8)
דיסק קשיח לעבודה קופסה חיצונית של 4*4TB בתצורה של RAID5

אני מצרף גם מפרט לבנייה עצמית, בתצורה זולה יותר והביצועים והיציבות בהתאמה.
מעבד Quad core i7 4790k Haswell או i7 Hex core
זכרון 16GB DDR3 2*8
כרטיס מסך GTX970 או +Quadro k2200

בהצלחה!

כל הנ"ל מידע אישי, ומידע עדכני מאתר videoguys

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;1724066:
אני לא מוכר מחשבים, וגם לא מתמצא בכל הדגמים העדכניים, כדי לומר לך איזה דגם של כרטיס מסך לקנות שמתאים ללוח אם מסוג מסויים ויעבוד טוב עם זכרונות של חברה כזו או אחרת. אבל אני כן יודע לומר, מניסיון רב של קניית והרכבת מחשבים לשימושי האישי את הדברים הבאים. (ברור לי שיש כאלה שיחלקו עלי, וכל אחד מדבר מתוך נסיונו וכמובן שאני לא שולל דעות אחרות, של רבים וטובים).
אם את רוצה לערוך קבצי וידאו ארוכים של למעלה משעה, ולהוסיף להם הרבה אפקטים בתלת מימד, פילטרים והרבה שכבות של וידאו, ואת רוצה שכל זה ירוץ לך או יותר נכון יעוף לך על המסך, את רוצה תחנת עבודה.
הדרך הנכונה לתחנת עבודה כזו, זה לרכוש תחת עבודה של HP. הם עולים יותר, אבל לטווח ארוך הם שווים כל שקל. הם משתמשים רק ברכיבים הכי טובים, והם עוברים אופטימיזציה לשימוש של תכנים דגיטליים כנ"ל. ההמלצה על HP היא בגלל ניסיון טוב שיש איתם בעריכת וידאו. וההמלצה היא רק על תחנות העבודה שלהם ולא על המחשבים השולחניים הרגילים שלא מיועדים לנ"ל.
כמובן שככל שתחנת העבודה חזקה יותר כך הכל ירוץ מהר וחלק יותר... אבל אין צורך להשקיע למשל במעבד קסאון כפול, אפשר להסתפק במעבד בודד.
הדגמים של HP נבנים בצורה הבאה, בוחרים דגם ובתוך כל דגם אפשר להרכיב את התצורה שמתאימה לנו.
הדגם החזק יותר הוא HP z840
דגם זול יותר ונכון יותר מבחינה תקציבית z440.
מפרט מומלץ לתחתנת עבודה של HP z440:
מעבד quad core xeon
זכרון RAM של (16GB DDR4 (2*8GB
כרטיס מסך +Quadro K4200
דיסק קשיח למערכת הפעלה ותוכנות 256GB SSD
מערכת הפעלה WIN7 (בינתיים עדיפה על WIN8)
דיסק קשיח לעבודה קופסה חיצונית של 4*4TB בתצורה של RAID5

אני מצרף גם מפרט לבנייה עצמית, בתצורה זולה יותר והביצועים והיציבות בהתאמה.
מעבד Quad core i7 4790k Haswell או i7 Hex core
זכרון 16GB DDR3 2*8
כרטיס מסך GTX970 או +Quadro k2200

בהצלחה!

כל הנ"ל מידע אישי, ומידע עדכני מאתר videoguys

תודה רבה רבה על המידע.
כמה עולה תחנת עבודה כזאת? לדוג הHP Z440

• הוסף לסימניות
ממליצה לך הצעה פשוטה ביותר, פני לפופקו, את יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות.

• הוסף לסימניות
ממליצה לך גם לפנות לפופקו. אל תסתבכי לבד מול טכנאי שלא יכול להבין באמת את הצרכים שלך.

• הוסף לסימניות
בלי התלבטויות בכלל!!!!
ממליצה לך מאד על פופקו, הוא ידע בדיוק מה את צריכה ויתאים לך מחשב כמו בחלומות.
והשירות שלו גם אחרי הקניה מזכיר לך שהיה שווה כל שקל!;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה