נותקתי מגוגל, כולל הכל

• הוסף לסימניות
חיפוש גוגל, דרייב, אנליטיקס וכל מה שקשור לגוגל,
מישהו יודע מה הסיפור? יש בעיות אם גוגל או רק אותי החרימו?
כל האינטרנט עובד מלבד גוגל.

אציין שהייתי באמצע להתעסק עם הטמעה של קוד אנליטיקס, ומייד אחרי, זה קרה.

מה עושים? :(

• הוסף לסימניות
ניקיתי קוקיס
כיביתי תוספי כרום

כלום

• הוסף לסימניות
הודעה שקבלנו בעבודה

הדבר נובע מזיהוי שווא של האנטי וירוס על אתרי גוגל .

חברת האנטי וירוס תוציא עדכון בהקדם שיופץ למחשבים מדובר על תקלה עולמית של ESET מול גוגל

• הוסף לסימניות
הודעה שקבלנו בעבודה

הדבר נובע מזיהוי שווא של האנטי וירוס על אתרי גוגל .

חברת האנטי וירוס תוציא עדכון בהקדם שיופץ למחשבים מדובר על תקלה עולמית של ESET מול גוגל
מה הצפי לתיקון התקלה?

• הוסף לסימניות
אוי וואי,
אז לכבות את ESET לבנתיים?

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לפתוח את המייל...
כותב לי הודעה כזאת:

קבצים מצורפים

• 1727079272244.png
    1727079272244.png
    KB 53.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
השבתתי את ESET והכל חזר

• הוסף לסימניות
אני רואה שESET עשו עדכון היום בבוקר בשעה 8:10
זה מה שעשה את הבאג? (כי גם אחרי זה המייל עבד לי)

• הוסף לסימניות
כרגע עידכנתי את ESET לעידכון האחרון של 9:30 והכל עובד תקין
2024-09-23_111652.jpg

• הוסף לסימניות
עדכון
השהיתי את "הגנת גישת אינטרנט" והמייל חזר לעבוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה