נותרנו עם כמויות ממתקים, הצילווווו

• הוסף לסימניות
הבו רעיון כדת מה לעשות בממתקים הרבים שנותרו ממשלוחי המנות (אגב רעיון נוסף: למה שכנתי דלת ממול לא החזירה לי משלוח?... ואל תחשדו בי בחסרון כיס...) ארגון שאוסף? חברת תהילים? משהו שיעשה בזה שימוש ערכי (שאינו נמדד במספר חורי שיניו...)

נודה לכל טיפ או הפניה!

• הוסף לסימניות
יש ארגוני חסד ששמחים לקבל (גם חמצים)
אולי חסדי נעמי?

ואגב, טיפ לשנה הבאה:
קונים מעט ממתקים (נניח 2 משלוחים לילד X מספר הילדים), מתחילים לשלוח, מקבלים חזרה, ומעבירים הלאה בסרט נע.
בסופו של יום לא נשארים עם יותר ממה שהתחלתם...

• הוסף לסימניות
בירושלים יש את ארגון "חסדי ישורון"
אוספים כל אוכל וחמץ עד י' ניסן. גם אוכל פתוח [לסמן בשרי/חלבי/פרווה והכשר]
ומחלקים למשפחות נצרכות.
יש נקודות איסוף גם מחוץ לירושלים.
לפרטים: 054-7463736 054-8419819
אתר חסדי ישורון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;962768:
יש ארגוני חסד ששמחים לקבל (גם חמצים)
אולי חסדי נעמי?

ואגב, טיפ לשנה הבאה:
קונים מעט ממתקים (נניח 2 משלוחים לילד X מספר הילדים), מתחילים לשלוח, מקבלים חזרה, ומעבירים הלאה בסרט נע.

כך עשינו... מסתבר שאפשר להיוותר עם כמויות אגדיות לפי כל השיטות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;962780:
בירושלים יש את ארגון "חסדי ישורון"
אוספים כל אוכל וחמץ עד י' ניסן. גם אוכל פתוח [לסמן בשרי/חלבי/פרווה והכשר]
ומחלקים למשפחות נצרכות.
יש נקודות איסוף גם מחוץ לירושלים.
לפרטים: 054-7463736 054-8419819
אתר חסדי ישורון

יישר כח!
ומה יש לבני ברקים? חסדי נעמי רחוק לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;962793:
יישר כח!
ומה יש לבני ברקים? חסדי נעמי רחוק לי.
עזר מציון

• הוסף לסימניות
לחסדי ישורון יש נקודות איסוף גם בבני ברק ובעוד ערים.

• הוסף לסימניות
לאריזות סגורות יש מיכלי איסוף בכל המקומות בעיר - קרן ישמח משה,חסדי נעמי, קופת העיר ועוד.

• הוסף לסימניות
מילה בסלע, שכנתך בטוח שכחה אותך מרוב בלגן...

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו רק לחמניות, מלווחים וכאלה...
הבת שלי שאלה, למה לא קיבלנו משלוח מנות אמיתי!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
וזה המקום להודות לכל מי ששלח לי לחמניות, סלטי חסה, מטבלים, עגבניות שרי, ורטבים מעניינים.
יש לנו ארוחות בוקר / ערב מגוונות ליומיים הקרובים, ותאמינו לי שזה הכי כיף!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;962768:
ואגב, טיפ לשנה הבאה:

תארי לך שזה לא ממש נכון אצל כולם..
אנחנו השנה לא קנינו כלום, כפשוטו. ממש כלום! ונשארו לנו הררים של מוצרי מאכל!

למה כל שנה פסח מגיע חודש אחרי פורים?! ;)

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לך בחום על הבן שלי בתור מחליק-הררי-ממתקים. מקצוען אמיתי.:eek:
ולא בגלל שאני אמא שלו!

אבל אנחנו בירושלים, ויש לו כאן מספיק עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;962767:
(אגב רעיון נוסף: למה שכנתי דלת ממול לא החזירה לי משלוח?... ואל תחשדו בי בחסרון כיס...)
ממתי משלוח מנות זה תן וקח?

חני

• הוסף לסימניות
אתם יודעים מה? שוקולדים שווים אני מוכנה לקבל.
OK?

• הוסף לסימניות
אנחנו כל שנה נותנים לעזר מציון את הממתקים השווים המיותרים -הם ישמחו לקבל ממך. את ה"זבל" (הממתקים האלה שיש בהם רק צבע מאכל) זורקים לפח. (לא חושבת שזה חסד להעביר הלאה ממתקים כאלה שרק מזיקים לגוף ולנפש- מה שלא אתן לילדי למה לתת הלאה?)

• הוסף לסימניות
קודם כל תערכי סלקציה- חמץ - לאכילה תוך חודש :), היתר- יכול לחכות ולהמכר עד אחרי הפסח. ואז- תתחילו לגרוס...

מי- השנה קיבלתי סטוק של עוגיות ועוגות מכל הסוגים, כולן טעימות כולן נראות מעולה. אולי נתחלף- עגבניה בעד עוגיה, הולך?

• הוסף לסימניות
לפני שאתם מעבירים תזכרו את הימים האלה שלפני פסח שמחפשים משהו לתת לילדים, עוגיה ודומיו ואין, החנויות פינו את החמץ, והתנור שלכם נקי לפסח.

• הוסף לסימניות
אמא שלי בבני ברק העבירה כמה שנים ל"יד אליעזר".
כמדומני שהם באזור רמת אלחנן. היא מעבירה להם גם פסטות וכדו' שהתאריך עדיין מצוין אבל שהיא לא תספיק לגמור עד פסח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה