- הוסף לסימניות
גם ליסטרין עוזר ויקר, אבל אח"כ יש ריח נעיםחומץ רגיל הרבה יותר זול!
וגם אקנומיקה
בכל מקרה צריך להיות עיקביים
גם ליסטרין עוזר ויקר, אבל אח"כ יש ריח נעיםחומץ רגיל הרבה יותר זול!
@ה גרפיקאית - אפשר גם?קוראים לזה אגיספור (צריך מרשם) וזה פשוט ניסים ונפלאות אם את רוצה אני יכולה לשלוח תמונות של לפני ואחרי פשוט לא להאמין וממש לא עיבדתי בפוטושופ![]()
כנ"ל תעדכנו...@ה גרפיקאית - אפשר גם?
matsegett וכו'
צריך לעדכן שזה עוזר רק אם משרים קודם כמה ימים בחומץ תפוחים....קוראים לזה אגיספור (צריך מרשם) וזה פשוט ניסים ונפלאות אם את רוצה אני יכולה לשלוח תמונות של לפני ואחרי פשוט לא להאמין וממש לא עיבדתי בפוטושופ![]()
אחרי שנתתי לבן שלי לטעום, אמר לי שברור שזה הורג את כל החידקים שיש, מי יכול לשרוד את הטעם והריח הזה....הידיד ניגש אליי, עיניו בוערות, אפו אדמוני, מסכה מטפטפת על סנטרו.
תכתוב, תכתוב, הוא נזף בי.
לא היה לי כוח להתעמת, ורק רציתי למלט נפשי מסכנת הקורונה, ושיפסיק לדבר לי לתוך האוזן, אז הבטחתי לו והנה אני כותב, ציטוט:
"לפני כמה ימים נאבד לי חוש הטעם והריח. שמעתי שחומץ תפוחים מחזיר אותו ולוקח את הקורונה בחזרה לסין, אז קניתי בקבוק ולקחתי שלוש כפות כל יום. בוקר, צוהריים, ערב.
תוך יומיים ההתסמינים חלפו וחזר לי הריח והטעם, אז כמובן שנסעתי מהר לשווער שלי לפני שהם ייעלמו לגמרי והשתעלתי עליו כאילו בטעות.
אז שתדעו שהחומץ פשוט עוזר. זה אל"ף. כמו נס. גם אני לא האמנתי ונוכחתי.
ובי"ת - פתאום גיליתי שהאקזמה שלי נעלמה לגמרי. סבלתי ממנה עשרים שנה עד כה, ופתאום היא התחילה להתייבש ולהיעלם, בלי שום משחות. נטו בזכות החומץ תפוחים."
- סוף ציטוט -
הריח באמת גורם לך להיאנח לרווחה: אין לי קורונה, בדוק...אחרי שנתתי לבן שלי לטעום, אמר לי שברור שזה הורג את כל החידקים שיש, מי יכול לשרוד את הטעם והריח הזה....
המינון המומלץ לכל סוגי בעיות הקיבה הוא כפית חומץ לכוס מיםמתברר שאסור לשתות את זה בלי תוספת. רק עם מים. כך הודיעני המומחה לענייני חומץ תפוחים
אפשר מס' פעמים ביום או מסוכן?המינון המומלץ לכל סוגי בעיות הקיבה הוא כפית חומץ לכוס מים
כמה כוסות מים, כן?מסוכן זה ודאי לא, אני שותה כמעט על בסיס קבוע כמה כוסות ביום
אגב, אני שמעתי פעם ממטפל טבעוני גדול, וכן מרופאת ילדים אצלנו בקופה
את הרעיון להשתמש בחומץ תפוחים לפטריות ברגליים
והוסיף שהעיקר הוא לשתות כפית חומץ מהול בכוס מים
כי הפטריות ברגליים נובעות בפטרייה במערכת העיכול
ושתיית החומץ הורגת את הפטרייה
וכן לגרגר קצת חומץ עם מים במקרה של כאבי גרון, זה מֵקֵל באופן מִיָדי
כמובן!!!כמה כוסות מים, כן?
מה שאומר מר עסקן רפואי:יש לי חומץ תפוחים בבית,
אני חולה מאומת לצערי........
מישהו יכול לומר לי חד וחלק
איך שותים?
כמה שותים?
מה עושים?
אשמח לעזרתכם,
כמו שכתבתי בהודעה קודמת.יש לי חומץ תפוחים בבית,
אני חולה מאומת לצערי........
מישהו יכול לומר לי חד וחלק
איך שותים?
כמה שותים?
מה עושים?
אשמח לעזרתכם,
אני מרחתי חומץ תפוחים רגיל והפטרת עברה מן העולם.אני סבלתי מפטרת הציפורן והמליצו לי לטבול את הציפורן הפגועה בחומץ תפוחים אורגני במשך רבע שעה שלוש פעמים ביום ואני מצטערת לומר שחוץ מלגרום לי צריבה מזעזעת בכל האצבע וגירוד נוראי זה לא עזר במאומה בסופו של דבר הרופא נתן לי משחה שריפאה לחלוטין!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים