כללי נו, להדפיס?

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
מה תגידו על כזה רעיון:
העברתי לאישור סופי
והם אומרים לי מה הקטע
זה נראה בס"ה דף רקע של מלכות וקסברגר.
כולם יחשבו שהדפסנו על דף רקע...

• הוסף לסימניות
מה הם רוצים, שתשימי השתקפות של הלוגו בכל מקום???
בלי קשר, אם כבר הדפסה צבעונית תעשי את האותיות בצבע ייו/חום וכו' ולא שחור

• הוסף לסימניות
1. קניבסקי או קנייבסקי?

2. למדתי שבמקום שבאים לשבח לא מצמצמים, ולכן את המילים ת״ת תשב״ר, הייתי מחליף בשם המלא: ״תלמוד תורה - תינוקות של בית רבן, בנשיאות הגאון הגדול רבי חיים קנייבסקי שליט״א״, או כל גרסה אחרת שפותחת את הראשי תיבות.

3. הגרשיים במילים ״ויקחו לי תרומה...״ נקראות מרכאות טופוגרפיות, והן מקובלות בשפה האנגלית, אך פחות - אם בכלל - בשפה העברית. הייתי מציע להחליף אותם במרכאות רגילות. הדרך לשנות תלויה בתוכנה שבה את עובדת.

4. לפני ״ועד נשים״ ראוי להוסיף ״בברכת עלו והצליחו״, ״בברכה ובתודה״, ״בברכה ובתודה״, ״בברכת התורה״ או כל ברכה אחרת שנראית מתאימה.

5. בחלק התחתון והעליון במילים: ת״ת תשב״ר - הערה 3 חוזרת. הגרשיים צריכות החלפה לגרשיים רגילות.

בברכת הצלחה :)

• הוסף לסימניות
זה יפה מאד, אך יש בעיה גדולה עם המרכאות ההפוכות! זה מוריד את כל הערך...

• הוסף לסימניות
חוץ מהמרכאות...
הרקע עצמו? בסדר?

• הוסף לסימניות
כן ברור שזה יפה! מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה