נו - מה קורה איתכם???

• הוסף לסימניות
אולי תעלו דברים שעשיתם???
קצת חו"ד לא תזיק לאף אחד/ת,
מה שקורה עכשיו זה שהרוב נכנסים לפורום לבקש קבצים ולייעץ, אך עבודות כמעט אף אחד לא מעלה -בין אם כי מדובר בעצלות לשמה, ובין עם באמת מדובר בקבצים גדולים, לענ"ד אפשר גם קטעים קטנים - בשביל שיהיה על מה לדון כאן - בפורום וידאו הזה... :)

ובשביל שלא תגידו "קריינא דאיגרתא"... אז אני מעלה פתיח לסרט שעבדתי עליו באפטר עד עכשיו, (שזה דיי מאוחר/מוקדם), אני מצפה גם לחוו"ד (עבודה עצמית וגם חיבורי טמפלטים), אך בעיקר שתעלו גם, תיקחו משהו קטן שעשיתם ותעלו -יאללה :)

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• הממלכה DIVX.avi
    6.6 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
זבש"ך. אתה מעלה פה יצירות ברמה קולנועית ואתה רוצה שהאחרים יעלו את הפושטים שלהם? אתה קובע פה רף מאוד גבוה...

• הוסף לסימניות
ואוו ממש יפה
אגב כמה זמן עבודה זה כזה פרוייקט?
הסאונד יפה
ותתחדש על הלוגו ;)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! רואים שיפור ניכר בעבודה זו מקודמיה.
מה כאן טמפלט ומה עבודה עצמית?

אם כבר אפרסם פה דברים שעשיתי לאחרונה-

סרט על הרב מרדכי אליהו הוקרן בבנייני האומה באזכרת ה30.
בימוי והפקה- טל ברקאי
צילום- משה מיכאלי
עריכה- יניב אברהם
אנימציה וגרפיקה בתנועה- מאור אלימלך (אני)

סרט חובה.

בהמשך אפרסם עוד כי זה יבלע פה ואפחד לא יראה את זה.

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה, התחלופה בין המפה לארמון מדהימה, והסרט נראה מפתיע ומבטיח

מה שכן, הייתי מרחיקה את הדרך לממלכה האבודה מעט מהלוגו שלך כי זה נראה מחובר וקשור

וכן האותיות מלכ של ממלכה מדי זורחות ונוצצות ביחס לשאר המילה
עלה והצלח

• הוסף לסימניות
יפה אבל מה עם שני שניות הראושונות של הסרט שלא שומעים או ראים כלום

• הוסף לסימניות
אני סתם עשיתי כאילו יש סרט לממלכה, זה אמור להיות תפריט ל DVD עבור משהו סודי בנתיים, אך אתם בטוח תפגשו בו בהמשך.
החיבור בין טמפלטים לעבודה שלי -לקח כ- 5 שעות רצוף. אך לגבי התיקונים זה משהו שישתנה כמו שכתבתי כבר.

• הוסף לסימניות
להעלות לכאן עבודות של לקוחות???
במילים אחרות זה נקרא - לשרוף את הגשרים עם הלקוחות!
איך בדיוק אפשר להעלות לכאן דמויות? (תמונות / הסרטות)
בפורום עיצוב גרפי כבר ראיתי שמטשטשים פנים, אבל תסכים איתי שאם ערכתי סרט לסמינר זה יהיה מוגזם לטשטש את הפנים של כל הבנות:D

אילו הפורום היה סגור למקצוענים בלבד, וכ"א מתחייב שלא להשאיר זכר על המחשב הפרטי שלו, יש סיכוי סביר שהייתי מעלה.
אבל במחשבה שניה - מן הסתם היו רוגמים אותי באבנים שאני מעלה סרטים של נשים. אז זה מה שנקרא זבש"נו?!

• הוסף לסימניות
אוקי,
התרצתי,
אני מעלה עבודה שיצרתי ב - 10 דקות עבודה, עבור הרב א. פריד, כדי להוכיח לו ולעצמי דבר מה.
עלי לציין כי הפונט שייך לא. פריד, ונשלח אלי על ידו כדי לבדוק משהו, את הבדיקה בצעתי באמצעות הקובץ שמצ"ב.
את הפונט (כמדומני - פעלול) מחקתי מרשימת הפונטים מיד אח"כ (כפי שסכמנו מראש) כך שאילו הייתי מחליפה אותו בפונט אחר היה עלי לעבוד מהתחלה.

דעתכם מעניינת...

נ.ב. מיותר לציין כי הקליפ לא הוזמן על ידי גורם כל שהוא, ואיננו מפרסם את "ספורי הצדיקים" של הרב עידן (שלא היה ולא נברא רב כזה...)

קבצים מצורפים

• פתיח .rar
    2.4 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מה את מדברת זה מדהים... חבל שלא פתחת באשכול נפרד....
זה יפה אלגנטי ונעים לעיין, אני מבין שניסת להוכיח לו משהו לגבי עיוות הפונטים? :)

בכ"א כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
אה.. ומאור שכחתי לציין, לא ראיתי את הסרט כי דילגתי לקטעים המעניינים של האפטר, וזה יפה נעים וזורם - שיהיה בהצלחה, ותשמיך להעלות עבודות מהאפטר שלך ...

• הוסף לסימניות
לפופקו, יפה מאוד.
רק לטעמי מהר מידי עולה הלוגו למעלה לפני שמספיקים לקרוא, וגם יש קטעי פיקסוליזציה לקראת הסוף.

• הוסף לסימניות
פופקו -
שכחתי להגיב על הקליפ שלך...
והסאונד שם מצוין! (טוב נו, עורך סאונד או לא?!)

ההתאמה בין הסאונד לויזואל מושלמת והיא מוסיפה לקליפ מעבר ל50% של הצלחה.
אהבתי את התבליט שממנו מגיעה התמונה של הארמון!

גם השילוב של הפריסטים המוכנים אינו בולט, כך שאם לא היית מספר היינו יכולים לטעות ולחשוב שהשתמשת בטכניקה שמוצגת שם...
עבודה מקסימה במינימום זמן!
איך אתה עושה את זה?!

• הוסף לסימניות
לענין העלאת חומר. הייתי שמחה להגיש קטעים ערוכים ומצגות לחוו"ד, אבל למרבה הצער הם מלאים בהסרטות ובתמונות שלא אוכל לפרסם באתר. (לא נראה לי שנשואי הסרט יסכימו)

• הוסף לסימניות
אני כבר מזמן הייתי רוצה להעלות עבודות שלי.. אבל הבעיה היא כמו שכבר כתבו כאן לפני - פרטיות של המצולמים.. ואם כבר יש כן כמה דברים שאוכל מבחינת לקוח אז מצד הפורום אני לא יכולה להעלות - נשים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamaid;469901:
פופקו -
שכחתי להגיב על הקליפ שלך...
והסאונד שם מצוין! (טוב נו, עורך סאונד או לא?!)

ההתאמה בין הסאונד לויזואל מושלמת והיא מוסיפה לקליפ מעבר ל50% של הצלחה.
אהבתי את התבליט שממנו מגיעה התמונה של הארמון!

גם השילוב של הפריסטים המוכנים אינו בולט, כך שאם לא היית מספר היינו יכולים לטעות ולחשוב שהשתמשת בטכניקה שמוצגת שם...
עבודה מקסימה במינימום זמן!
איך אתה עושה את זה?!

אם באמת לא הייתי עובד על טמפלטים מוכנים של חלקים מסויימים -זה לוקח שבוע עבודה דבר כזה...,
ברגעים אלו ממש אני מכין תפריט שבנוי על הסצנה הנ"ל ואפילו שמדובר בחיבורים ולא בהכנה מהכל מחדש, אני כבר מהבוקר ועוד מחכה לי לילה ארוך, כי הלקוח רוצה את זה מחר לשלוח לחו"ל. בקיצור אי אפשר באמת לחשב זמן לפי הפרוייקט הזה.

נכתב ע"י נוי;470041:
לענין העלאת חומר. הייתי שמחה להגיש קטעים ערוכים ומצגות לחוו"ד, אבל למרבה הצער הם מלאים בהסרטות ובתמונות שלא אוכל לפרסם באתר. (לא נראה לי שנשואי הסרט יסכימו)

נכתב ע"י Stylee;470065:
אני כבר מזמן הייתי רוצה להעלות עבודות שלי.. אבל הבעיה היא כמו שכבר כתבו כאן לפני - פרטיות של המצולמים.. ואם כבר יש כן כמה דברים שאוכל מבחינת לקוח אז מצד הפורום אני לא יכולה להעלות - נשים וכו'

לא חייבים דווקא סרטים שלמים אפשר גם קטעים של האפקטים, כלומר פתיחים וכדו', לאו דווקא סרט בשלמותו...

• הוסף לסימניות
וואו, האפטר שלכם מוציא לי את העיניים...
נקווה שבאיזה שהוא שלב, אלמד אותו.
אני די מתביישת להעלות עבודות וגאס 'פושטיות'

• הוסף לסימניות
מדהים ומושקע

הקול והכל מעולה!!!!!!

• הוסף לסימניות
וואו.
מדהים!!

מוסיפה: אני הייתי מוסיפה טיפה מוזיקה
בסגנון קלאסי, וגם מורידה טיפה תגלואו במרכז הכותרת.

אבל באמת יפהפה וברמה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;470130:
וואו, האפטר שלכם מוציא לי את העיניים...
נקווה שבאיזה שהוא שלב, אלמד אותו.
אני די מתביישת להעלות עבודות וגאס 'פושטיות'

צמרת יקרה
א. העבודות שאת מוציאה בוגאס מדהימות!!!
ב. את תמיד מוזמנת ללמוד אפטר (ואז כולנו נתבייש מאיכות עבודותיך...)

ואני אומרת זאת מהכרות אישית עם עבודותיה המעולות של "צמרת".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה